C:\Windows\System32\drivers\etc'de hosts dosyam gözümüyor. Notpad++ ile açıp C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasını açtığımda da dosya açılıyor ancak içinde benim yazmadığım şeyler yazıyor. (##Sites that blocking our site.. altında da siteler ancak ben yazmadım). Ve ben bu dosyada herhangi bir şeyi silemiyor ya da yazamıyorum yardım edebilir misiniz
Not Defteri'ni açın. Bunu yapmak için Cortana kullanarak “Not Defteri” öğesini arayın ve ardından Not Defteri simgesine dokunun veya tıklayın.
Aşağıdaki metni kopyalayıp dosyaya yapıştırın: # Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handle within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost
onu ayarlamanın yolu var o gizli dosya olarak gözünkür formata gerek yok o siteler senin bilgisayarına virüs yayan zararlı yazılımlar paylaşan siteler dersen ki ben virüs yemek istiyorum bilgisayarımı sevmiyorum bozulsun dersen görünümden gizli dosyaları aç ordan hostu silip boş bi host dosyası koy
klasik host dosyasi degistirme yontemi ile degistiremezsin ben rsthost ile denedim ancak yine de degistiremedim ama degistirmeni de onermem mh nin uyguladigi hakli ve gerekli bir host dosyasi bro birak elleme kalsin bilgisayarini saglama al.
Format atmana vesaire gerek yok, Loaderi açtığınızda loader hosts dosyanızı düzenleyip zararlı yazılım paylaşan siteleri engellemektedir. Yani bir nevi sizin yararınıza bu sitelerin engellenmesi.