Windows 10 İyi Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar windows 7 den win 10 a geçmeyi düşünüyorum...
Sizce İyi Mi?
Visual Studioda sıkıntı çıkarır mı?
Saygılar...

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bence İyi Deil Ben Kurdum Kurduguma Pişman Oldum Bişi İndiremez Oldum Oyunları Oynayamadım O Yüzden Geri Win8 e Gectim.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Format atıcam win 7 normalde cd kayboldu netten indirdiklerim olmadı 2 tane indirdim :s

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Windows 10 İyi De Senin Kullanıdığın Pcnin Mesela Windows 10 İçin Firma Ekran Driverı Çıkarmış mı
Mesala Ben Pc yi Zorunlu Olarak Windows 10 Kullanıyorum.
Çünkü Firma Windows 7 ve Windows 8.1 İçin Ekran Driverı Ve Wi-fİ Driverı Koymamış , Yüklense Bili Kastırıyor.Wi-Fi Modemin Dibinde 2 Çekiyor.
Hangi Driverın Hangi İşletim Sisteminde Olduğunu Pcnin Markasının Sitesinden Drivers Bölümüne Gir Ordayı Biraz Karıştır Bulursun.
Onun Dışında Windows 10 nun Visual Studio da Sıkıntısını Görmedim.Ben Windows 10 da Visual Studio Kullandım Gayet İyi Çalışıyor.
İşine Yaradiysa +1 Rep Eksik Etme

VooXyTR :)
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bence windows 10 a geç ben 1 yıldır kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardesım benden sana bı tiyo ıyı dınle benım pc yı allaı 2 ay oldu windows 10 olarak geldı yanı win7 veya win 8 e gerı donemııyorum

tavsıyem eger imkanım olsa dırek windows 8 e geçerdım windows 7 de bazı eksıkler var fakat windows 10 dan kat kat daha iyi 

ben senın yerınde olsam windows 8 geçerdım windows 10 isletım sistemınden bile sayılmaz çok kalıtesiz bi ürün şiddetle tavsıye etmem

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Artık bütün çıkacak oyunlar veya driverler W10 uyumlu olacağı için geçin ama önce bilgisayarınızın parçalarının win10'da olduğuna dikkat edin yoksa sorun çıkartır.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
format atmamın sebebi veri silmek idi.Ama cd yi kaybetmişim netten yaklaşık 10 gb kadar win 7 kurulum dosyalarını indirdim fakat hata verdi.
kralcouse ben cd yi bulursam bi yere upload ederim bas onu cd ye at format istediğin sürümü istediğin bit i seç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...