Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10 İyi De Senin Kullanıdığın Pcnin Mesela Windows 10 İçin Firma Ekran Driverı Çıkarmış mı
Mesala Ben Pc yi Zorunlu Olarak Windows 10 Kullanıyorum.
Çünkü Firma Windows 7 ve Windows 8.1 İçin Ekran Driverı Ve Wi-fİ Driverı Koymamış , Yüklense Bili Kastırıyor.Wi-Fi Modemin Dibinde 2 Çekiyor.
Hangi Driverın Hangi İşletim Sisteminde Olduğunu Pcnin Markasının Sitesinden Drivers Bölümüne Gir Ordayı Biraz Karıştır Bulursun.
Onun Dışında Windows 10 nun Visual Studio da Sıkıntısını Görmedim.Ben Windows 10 da Visual Studio Kullandım Gayet İyi Çalışıyor.
İşine Yaradiysa +1 Rep Eksik Etme
Artık bütün çıkacak oyunlar veya driverler W10 uyumlu olacağı için geçin ama önce bilgisayarınızın parçalarının win10'da olduğuna dikkat edin yoksa sorun çıkartır.
format atmamın sebebi veri silmek idi.Ama cd yi kaybetmişim netten yaklaşık 10 gb kadar win 7 kurulum dosyalarını indirdim fakat hata verdi.
kralcouse ben cd yi bulursam bi yere upload ederim bas onu cd ye at format istediğin sürümü istediğin bit i seç