Windows 10 kapanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bilgisayarınızda kapanmayı önleyen bir virüs olmalıdır

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Daha once overclock falan yapmışmıydın formattan once

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayarını bi sıfırla istersen bro~

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benim sistemimde farklı bir sorun mevcut açıkcası bazen pc yi açık bıraktığım zaman monitörü kapatınca sabah açtığım zaman monitörü bios ekranında oluyor ve elektriği kesmeden pc bios ekranından çıkmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam bios tan sanırım ya bende şimdi araştırdım senin için çoğu yerde bios güncellemelisin yazıyor.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayar yeni formatlı ve herhangi bir program yüklü değil. Hdd yok ve windows ssd de kurulu. Henüz bir program kurmadım. Formatlamadan öncede böyleydi. Formatladıktan sonra da düzelmedi. Windows 8.1 pro kurup yine denedim andak onda da aynı problem oluyor. Açılırken 15 saniye dr açılıyor ama bazen kapanmıyor yada geç kapanıyor.
Post automatically merged:

Bios sürücülerimi güncelledim. Zaten son bios sürümüm 2018 de çıkmış. Chip setlerimden güncel durumda. Arkaplanda çalışan bir program mevcut değil.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
  • Başlat menüsünü ya da arama butonunu tıklayın ve “Güç” yazın,
  • Karşınıza çıkan “Güç ve uyku ayarları” seçeneğine tıklayın,
  • Karşınıza çıkan “Güç ve uyku” sayfasındaki “İlgili ayarlar” başlığı altında yer alan “Ek güç ayarları” seçeneğine tıklayın
  • Açılan Denetim Masası penceresinin solunda yer alan menüde “Güç düğmesinin yapacaklarını seçin” yazısına tıklayın
  • Karşınıza çıkan sayfa, bilgisayarınızın güç düğmesine atanan görevin belirlendiği yer.
  • Burada “Güç düğmesine bastığımda:” yazılı seçeneğin “Pilde” ya da “Prizde” seçeneklerini “Uyku” yerine “Kapat” seçeneğine getiriyoruz,
  • Alttaki “Değişiklikleri Kaydet butonuna” tıklayın
  • Böylece artık güç tuşuna bastığınızda bilgisayarınız gerçekten kapanacak.
Ama ben bilgisayarıb düğmesibe basıp kapatmak istemiyorum başlattan basınca kapatmak istiyorum. Sistemimin sürekli öyle kapanmasını istemem

bilgisayarı formatlamayı bir dene :thonkie:
Dostum bilgisayarımı dün formatladım.

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Muhtemelen bilgisayarınız da istenmeyen bir yazılım mevcut ve bilgisayarın kapanmasını geciktiriyor.
Eğer yeni fotmat attıysanız tekrar format atın ya da İyi bir antivirüs programı ile taratın.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
I think you win infected by virus just scan your pc

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ahlakası yok antivürüsle taktınız ativürüse arkadaşlar yanlış bilgi vermeğin hemen

kardeşim başlata gel sistem tıkla klosörü aç ordan güç ve uyku var şağ tarafta ek güç ayarlarına gel
güç düğmelerini yapacaklarını seç var gir ona aşşagıda ayarlar var tik olan herşeyi işaretle değişikleri kaydet çık olacaktır

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
At format w10 pro kur ugrasma kardesim

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
At format w10 pro kur ugrasma kardesim
Dostum zaten w10 pro

Arkadaşlar gerçekten bilgisi olan yazarsa sevinirim internetten gördüğünüz çoğu şeyi denedim etkisi olmadıö belliki donanımla ilgili bir problem. Ama hangi donanımda onu bilmiyorum. Sanırım ekran kartı kendini soğutmaya çalışıyor soğutunca kapanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
güncelleme yapıyorsa ondandır ya da arka planda çalısan programlar yüzünden geç kapanabilir team wiever den sorununu halledeyim istersen bağlanıp saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...