Onaylı Üye
kankam benim tavsiyem w8 ya daha iyi benceArkadaşlar Merhaba Ben Sadece Lol Discord ve minecraft oynıyan birisiyim bu yüzden win10 lite kullanmak istiyorum kullanıp tecrübeleri olanlar yazarsa sevinirim
kanka bilmiyorum bende sıkıntı olmuyor gerçi 3060 varKanka önermem oyunlarda fps sorunu yaşayabilirsin kötü bence indirme.
sistemin fazla iyi değilse gayet güzel oluyor ram yemiyor fazlaArkadaşlar Merhaba Ben Sadece Lol Discord ve minecraft oynıyan birisiyim bu yüzden win10 lite kullanmak istiyorum kullanıp tecrübeleri olanlar yazarsa sevinirim
Kanka, hangi işletim sistemini kullanmalıyımın cevabı şudur sisteminin yettiği kadarınca bilgisayarın kullanabileceği en üst seviye işletim sistemini kullanacaksın.Arkadaşlar Merhaba Ben Sadece Lol Discord ve minecraft oynıyan birisiyim bu yüzden win10 lite kullanmak istiyorum kullanıp tecrübeleri olanlar yazarsa sevinirim
Yıl olmuş 2022. Windows 11 çıktı, Windows 7 mi kaldı yahu?Win 7 >all
hayırArkadaşlar Merhaba Ben Sadece Lol Discord ve minecraft oynıyan birisiyim bu yüzden win10 lite kullanmak istiyorum kullanıp tecrübeleri olanlar yazarsa sevinirim.
iyi olur+-oyun oynayacaksan win 10 pro
oyle sadece discord ve araştırma için kullanıyosan home ve lite tercih edilebilir sistem özelliklerini atsaydın bir de keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?