Güncellemelerinizi denetleyin güncelleyinbende pubg mobile hileli girdiğimde oluyor mavi ekran bunun çözümü varmdır bi oyun için format atmak saçma geliyor
pc açılırken veriyor hatayı sürekli tekrar ediyor mavi ekranWindows güncel mi hocam? Aynı sorunu yaşıyordum Windows güncelledikten sonra sorun ortadan kalktı, hangi oyuna girsem oyun kapanıp mavi ekran hatası geliyordu güncelledim sorun düzeldi
windows 10 masaüsti 20h2 sürüm ekran kartı gt 730Mavi ekranda aldığın hata kodunu microsoft sitesinde arat dostum
-pc laptop mu masaüstü mü ?
-win 10 sistem sürümün ne ?
-ekranda gidip gelme sikintisi var mı örnek olarak oyunlarda dar boğaz yapıp mavi ekran atıyor mu
Sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama pc ne başka donanım yükseltmesi yaptıysan bu durumlarda etkileyebilir pc nin durumunu
pc açılırken oluyorBilgisayarınızı biçimlendirin ve sanal belleği etkinleştirin
21HX sürümüne yükseltiniz güncellemeleri denetleyip güncellemeniz gerekli sorun düzelebilirpc açılırken veriyor hatayı sürekli tekrar ediyor mavi ekran
Post automatically merged:
windows 10 masaüsti 20h2 sürüm ekran kartı gt 730
açılsa güncelliyecegim format atarken yarıda kesildi ondan sonra oldu21HX sürümüne yükseltiniz güncellemeleri denetleyip güncellemeniz gerekli sorun düzelebilir
Haa açılmıyorsa başka tabi o konuda pek bilgim yok ama başlatma seçeneklerinden güvenli modla başlatmayı denerseniz bide belki yardımı olabiliraçılsa güncelliyecegim format atarken yarıda kesildi ondan sonra oldu
shift basıyom açılmıyo o daHaa açılmıyorsa başka tabi o konuda pek bilgim yok ama başlatma seçeneklerinden güvenli modla başlatmayı denerseniz bide belki yardımı olabilir
Yeniden başlatıp Windows + R tuşu ile başlatabilirsinizshift basıyom açılmıyo o da
deniyorum şimdiYeniden başlatıp Windows + R tuşu ile başlatabilirsiniz
deniyorum şimdi
pc açılırken mavi ekran veriyo ondna windows r de işe yaramiyorYeniden başlatıp Windows + R tuşu ile başlatabilirsiniz
Başka bi çözüm yolu bulamıyorum youtube google üzerinden arayın ya da format attırmanız gerek başka bi önerim çözümüm yok maalesef üzülerek söylüyorum ki.deniyorum şimdi
Post automatically merged:
pc açılırken mavi ekran veriyo ondna windows r de işe yaramiyor
cd ile format attım yükleniyo simdi hacıBaşka bi çözüm yolu bulamıyorum youtube google üzerinden arayın ya da format attırmanız gerek başka bi önerim çözümüm yok maalesef üzülerek söylüyorum ki.
Sorunun düzelir umarımcd ile format attım yükleniyo simdi hacı
Sorunun düzelir umarım
Sorunun düzelmiştir umarım dostum, windowsta sorun var diyorlardı dün bi konuda zaten windows 10 biraz sıkıntılı neden bilmiyorum ama 1903 sürümlerinde takıl yükeeltirsenPost automatically merged:
windows 7 yukledim 10 yükseltcem eyw düşüncen için
dünkü bendim trojen vardı yönetici yapamıyordum kendimi format attım bugün işteSorunun düzelmiştir umarım dostum, windowsta sorun var diyorlardı dün bi konuda zaten windows 10 biraz sıkıntılı neden bilmiyorum ama 1903 sürümlerinde takıl yükeeltirsen
Aklımdan kalmıştı bir yerden diyordum sizmişsiniz oda 1903 sürümlerinde rahatlıkla takılabilirsinizdünkü bendim trojen vardı yönetici yapamıyordum kendimi format attım bugün işte
1903 sürümü ne bilmiyomAklımdan kalmıştı bir yerden diyordum sizmişsiniz oda 1903 sürümlerinde rahatlıkla takılabilirsiniz