Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gördüğüm kadarıyla aralarındaki tek fark arayüz. 2 si de ayni işlemi görüyor. hatta win 7 win 10 ve win 11 arasındaki ilişki de bu şekilde.
arayüz farkı
Win 11 daha kararlı olana kadar win 10 çünkü win 11 e insider programı ile geçtiğimde bilgisayar kullanılamaz hale geldi formatlayıp tekrar win 11 yaptım ama nafile win 10 a geri dönüş yaptım kararlı sürümlerin çıkmasını beklemeliyiz.
İyi bir bilgisayarım var ve tasarım benim için önemli diyorsan windows 11 ama bilgisayarım çok iyi değil çok çok iyi bir tasarım olması da önemli değil diyorsan(ki win 10'nun tasarımıda iyi) windows 10.
Windows 11 Yapım aşamasında olduğu için ilk çıktığında geçememeni tavsiye ederim. Çünkü beta'da olduğu için fazla sayıda hata bulunması çok normaldir.Bu yüzden Win 10'a geçmeyi düşünmeni isterim.
win 10 daha iyi win 11 den oyun performansı olarak ama ben hep 8.1 kullandım win10 kullanıyorum şuan memnunum zaten bilgisayarım çok kötü olduğunda csde bile kasıyor o yüzden win 11 geçmeyi düşünmüyorum yazılım olarakta win 10 daha iyidir çünkü win 11 daha tam oturmadı ve yazılımcı arkaşlarım var hepsi win10da daha win 11 geçen olmadı daha (kısaca win10)