Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
simdi bilgisiyarım win 7 di win 10 yaptım win 7 deyken kasmayan oyunlar win 10 oynanmıcak derecede çok kasıyor win 10 sistem gereksimerine baktım uyuyor yardımcı olursanız sevinirim
eğer ramin 8GB üstü değilse kasabilir üstelik win 10 pro kullanıyorsan arkada çok fazla çalışan hizmet var fazla bellek tüketiyorlar o yüzden 4GB ram yetmiyor malesef, windows 10 home kullanmanı öneririm.
Post automatically merged:
windows arama yerine gelip çalıştır yaz ya da windows tuşu + R'ye bas sonra çıkan sekme'ye winver yaz oradan windows 10 pro'mu yoksa home'mu kullanıyorsun öğrenirsin dostum. İyi forumlar.
kardeşim sistem özelliklerini belirtirsen daha çok yardımcı olacağım: muhtemelen sistem yetersiz kalıyor bu yüzden win 10 sende sorun yaratıyor sen win 7 ye tekrar dönüş yap. ama dediğim gibi sistem özelliklerini belirtmediğin için sorunun neyden kaynaklandığına tam emin olamıyorum
Windows 10 arka planda çalışan ve bilgisayarda kendiliğinden kurulu olan bir çok uygulama barındırıyor eğer Windows 8 kullanırsan daha iyi performans alabilirsin, illa Windows 10 kullanacağım diyorsan bazı ayarlamalarla bilgisayarı hızlandırabilirsin;
1-Çalıştırı aç, "Temp,Prefetch,%tmp%" sırasıyla bunları yaz çalıştıra enter bas içlerindeki herşeyi sil
2-Arama yerine "Gelişmiş sistem ayarları" yazıp "Performans" kısmının altındaki ayarlar butonuna bas,
"En iyi performans için ayarla" olanı seç.