Windows 10 performance edition hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
Öncelikle Selamlar MH ailesi.

Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi PC me w10 performance edition kurmak istedim uzun zamandır bilgisayarım yanımda ve haliyle artık yavaşlamaya ve eskimeye başladı internetten aradım ve Güven li ve Güzel olarak bunu gördüm.

ISO dosyasını rufus ile flash a yazdım setup falan işte kurdum her şey normal halinde gidiyordu Microsoft hesabını istedi giriş yaptım ondan sonra pin oluşturmamı istedi Pin oluştur a bastığım zaman açılmıyor yükleniyor diye gösteriyor ama herhangi bir ilerleme olmuyor.
Çok uzun süre bekledim ama olmadı Lütfen hata nın cevabını bile biri cevap verebilirmi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
iso dosyasının temiz ve sorunsuz olduğundan emin misin? Çünkü performance edition iso dosyalarının çoğu sorunlu onun haricinde yazdırırken bir sorun oluşmuş olabilir. disk ile başlangıç onarımını çalıştırıp gelişmiş seçenekler bölümüne gidip komutu seçip komut satırlarına şunu yaz ICACLS * /T /Q /C /RESET

Ban is Coming
Seçkin Üye
Ödüller
4
Eğer microsoft hesabı ile giriş yaptıysan yeniden kurup, Yerel hesap ile giriş yapmayı denemelisin böylece şifre koymana gerek kalmaz.

+Pin zorunlu olduğunu düşünmüyorum eğer yazı bölümü varsa boş bırakabilirrsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Hocam Acaba SEn Yanlis Ios Kurmus OLmayasin ?

Onaylı Üye
iso dosyası doğru kurulmamış

Onaylı Üye
Ödüller
2
iso dosyasında sorun var bence ona bi bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.