Windows 10 Pro 21H2 Yaşadığım Problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
ikizim bilgisayarı kullanıyordu ve bana ''istersen geç'' dedi ve bilgisayarı kapattı bende bilgisayarı açtım sonra ekran kartımın ismi vga bios vs vs yazılar geldi (buraya kadar normal)
sonra pc açıldı opera gx ve discordu açmaya çalıştığımda opera kendisini kapatıyordu 1 saniyeden daha kısa süre kapanıyordu açmaya çalıştığımda
discord ise update retry falan diyordu ve hiç açılmadı o süre boyunca(pcnin açık olduğu süre)
sonrasında ise bilgisayarı masaüstünden yeniden başlattım fakat vga bios ve ekran kartımın ismi falan geliyordu fakat windowsun simgesi yoktu(sadece aktında dönen noktalar vardı)
1 dk bekledim fişten çektim bunnu 2 kere falan tekrarladım sonrasında ise windows simgesi gözüküyordu noktalarda dönüyordu noktaların üstünde lütfen bekleyin yazısı çıkmıştı
10 saniye sonra kurtarma moduna aldı bilgisayar kendisini çık ve windows 10a devam et dedim şimdilik herşey normalm gibi

yarın okulum var bilgisayarı kapatmalı mıyım?
ışıklı ve sesli ortamda uyumam çok zorlu oluyor benim için
tekrar olur mu?
neden oldu? (ikizimin birşeyleri kurcaladığı belli fakat söylemiyor)

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bilgisayar kasıyor muydu ?

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum bana kalırsa birkaç windows dosyası silinmiş gibi görünüyor. Bir formatla işin düzelir gibi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ikizim bilgisayarı kullanıyordu ve bana ''istersen geç'' dedi ve bilgisayarı kapattı bende bilgisayarı açtım sonra ekran kartımın ismi vga bios vs vs yazılar geldi (buraya kadar normal)
sonra pc açıldı opera gx ve discordu açmaya çalıştığımda opera kendisini kapatıyordu 1 saniyeden daha kısa süre kapanıyordu açmaya çalıştığımda
discord ise update retry falan diyordu ve hiç açılmadı o süre boyunca(pcnin açık olduğu süre)
sonrasında ise bilgisayarı masaüstünden yeniden başlattım fakat vga bios ve ekran kartımın ismi falan geliyordu fakat windowsun simgesi yoktu(sadece aktında dönen noktalar vardı)
1 dk bekledim fişten çektim bunnu 2 kere falan tekrarladım sonrasında ise windows simgesi gözüküyordu noktalarda dönüyordu noktaların üstünde lütfen bekleyin yazısı çıkmıştı
10 saniye sonra kurtarma moduna aldı bilgisayar kendisini çık ve windows 10a devam et dedim şimdilik herşey normalm gibi

yarın okulum var bilgisayarı kapatmalı mıyım?
ışıklı ve sesli ortamda uyumam çok zorlu oluyor benim için
tekrar olur mu?
neden oldu? (ikizimin birşeyleri kurcaladığı belli fakat söylemiyor)
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın, "sfc /scannow" komutunu yazın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İkizin sistem dosyalarıyla oynadıysa, bu işlem bunları bulup onaracaktır. Sorun hala devam ediyorsa, daha fazla zaman kaybetmeyin ve format atın.

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
sıfırdan format atmak işini çözecektir yeni bi usb format hazırlayıp yapabilirsin hocam

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın, "sfc /scannow" komutunu yazın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İkizin sistem dosyalarıyla oynandıysa, bu işlem bunları bulup onaracaktır. Sorun hala devam ediyorsa, daha fazla zaman kaybetmeyin ve format atın.
bu işlemin sonucunda herhangi bir hata ile karşılaşma ihtimalim var mı veya bir ekstra işlem yapmama gerek var mı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka windows 10 pro yükle . ama lisanslı olanını :D

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Windows dosyaları hasar görmüş. Yenilemeye çalışsanız bile sıkıntı çıkabilir. En garanti yol temiz kurulum. Geçmiş olsun iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tavsiyem temiz kurulum yapıp deneyin. En son sürümü indirip deneyin.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ikizin ne yapmışsa windows çökmüş yada windwosun dosyalrını falan silmiş format şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...