Windows 10 silinen dosyaları kurtaramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Klasörü nasıl sildiğimi bile bilmiyorum ama Windows-Çalıştır-Recent kısmında gözüküyor. Ama geri kurtarma programlarıyla tarattığım zaman hiçbirşey bulamıyor. Bunu geri kurtarmamın bir yolu var mıdır? İlk resimde Recent kısmında baktığımda dosya konumunu masaüstü gösteriyor ve üstteki seçeneklerden birine tıklayınca 2.resimdeki hatayı veriyor.
ss1.png
ss2.png

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum discord programından bahsediyoruz komple kaldırıp tekrardan yükleyebilirsin bunun için geri dönüşüme ihtiyacın yok
Gmail yada hotmailin ile tekrardan discodunu kullanabilirsin mesajların ve sunucuların silinmez merak etme

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
O klasörde discord ile ilgili belgelerim vardı programın kendisi değil ve yanlışıkla sildim Recentte gözüküyor ama geri yükleyemiyorum.
Dostum discord programından bahsediyoruz komple kaldırıp tekrardan yükleyebilirsin bunun için geri dönüşüme ihtiyacın yok
Gmail yada hotmailin ile tekrardan discodunu kullanabilirsin mesajların ve sunucuların silinmez merak etme

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Recent klasöründe gözükmesi anlam ifade etmez orası kısayol sonuçta.

Geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları kurtarabiliyor muyuz bilmiyorum fakat EaseUS Data Recovery programıyla C: diskini taratın belki bulur ama uzun sürer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...