Bu bölümde
Sistem dosyalarını kurtarma sürücüsüne yedekle tercihi dikkatinizi çekmiştir. İşaretleyip işaretlememe sonuçları aşağıdaki gibi olacaktır;
- İşaretlemezseniz, oluşturmuş olacağınız kurtarma sürücüsü kurtarma araçlarını kullanabilmenizi sağlaya bir sürücü olacaktır. Yani eski bir adıyla WinRE ile aynı işleve sahip olacaktır ve diskteki boyutu 300 MB civarında olacağından dolayı her boyutta USB Sürücüsü işinizi görmenize yardımcı olacaktır.
- İşaretlerseniz, sistem dosyalarınız hasar gördüğü zamanlarda da bu sürücü yardımı ile sıfırlama ve yenileme işlemlerini yapabilirsiniz. Ancak en az 8 GB büyüklüğünde (Bazı durumlarda daha da fazla) veri yazılacağı uygun boyuttaki bir USB sürücüsünü kullanmanız gerekecektir. Bu sürücüyü daha sonra Gelişmiş Başlangıç‘ta Aygıt Kullan seçeneği ile kullanabileceksiniz.