Windows 10 sürüm düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben Windows 10 21h1 sürümünü kullanıyorum. ve bu sürümden daha düşük bir sürüme geçmek istiyorum. Eğer iso dosyasını main diske değilde boş olan bir diskte yüklersem diğer diski de formatlamam gerekir mi acaba?

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hayır dostum o diske gerek yok.Main diskinle atarsan diğer diskte aynı sürüm olacakatır.Ek bilgi 1709 hileleri max 1 haftaya fix yer.Page guarddan faydalanarak 1709 sürümüne anca paste yapabiliyorlar.Zaten çıktığı gün dt olur max 5 maça banı yersin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben Windows 10 21h1 sürümünü kullanıyorum. ve bu sürümden daha düşük bir sürüme geçmek istiyorum. Eğer iso dosyasını main diske değilde boş olan bir diskte yüklersem diğer diski de formatlamam gerekir mi acaba?
Önyüklenebilir bir usb sürücü kullanın ve önceki pencerelerinizin üzerine yazacaktır, en azından her zaman yaptığım şey budur

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hayır dostum o diske gerek yok.Main diskinle atarsan diğer diskte aynı sürüm olacakatır.Ek bilgi 1709 hileleri max 1 haftaya fix yer.Page guarddan faydalanarak 1709 sürümüne anca paste yapabiliyorlar.Zaten çıktığı gün dt olur max 5 maça banı yersin.

Yani ben C diskinki kuullanıyorum boş olan diskte yüklersem C diskindeki veriler silinir mi

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gerekmez kankam indir zaten sana sorar bir dosya saklamak isityormusunuz diye ama bu 1809 sürümünden itibaren gelmiş bir şey o yüzden flash bellek lazım

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi iso dosyasındaki setup.exe ile yaptım formatını attı bilgisayar ama sürüm aynı sürüm değişme olmadı ve Windows klasörü dışında bir de windows.old klasörü oluştu. Ne yapmaliyam

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi iso dosyasındaki setup.exe ile yaptım formatını attı bilgisayar ama sürüm aynı sürüm değişme olmadı ve Windows klasörü dışında bir de windows.old klasörü oluştu. Ne yapmaliyam

Iso dosyasını nereden indirdiniz?
Windows 10 önceki sürümleri için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
düşük sürümün iso dosyası indirip öyle deneyin. Windows.old klasörünü silebilirsin. Eski windows'tan kalan çer çöp olabilecek dosyaları içerir. Bir önemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...