File is not available for download bu hatayı veriyorŞahsen tavsiye etmem ama
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu siteden girip istediğin windows sürümünü iso olarak indirebilirsin eğer linke güvenmiyorsan ilk olaraka site urlsini al link kontrol sitelerine yapıştır
Google kendine ait site kontrol sitesi var atim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şuan windows 11 kullanıyorum lol sc kullanmak için 19h2 windows 10 a geçmek istiyorum ama iso dosyasını bir türlü bulamadım bana 19h2 nin iso dosyasını atabilecek varmı
bende vermiyor denedimFile is not available for download bu hatayı veriyor
Piratebay or kickass usually have windows programs or games that you can download , if i had the windows i could send to youEstou usando o windows 11 agora rs quero mudar para o windows 10 19h2 para usar o sc, mas não consegui encontrar o arquivo iso, alguém pode me enviar o arquivo iso do 19h2?
File is not available for download hatası veriyor bende nasıl çözücem onuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan sürümü seçip indirme yapabilirsin dostum yaptıktan sonra rufus programı ile uefi formatında flash belleğe yazdırıp format flashı oluşturabilirsin
Rufusla yazdırma işlemi yapıyorsan dosya iso formatında değildir demek kiFile is not available for download hatası veriyor bende nasıl çözücem onu
yok knk sitede öyle bi hata alıyorumRufusla yazdırma işlemi yapıyorsan dosya iso formatında değildir demek ki