Seçkin Üye
onuda bununla kapatıcansürüm düşürünce otomatik olarak windows update guncellıyor windows updateyi nasıl kapatabilirim
windows un kendi sitesinde sadece güncel olanı var eski windows sürümlerini indiremezsinwindowsun kendi sitesidnede bulabilirsiniz diyye biliyorum ben öyle yaptım ama faydalıymıs buda
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın, ardından "net stop wuauserv" komutunu yazın. Bu işlemle Windows Update kapanacaktır.sürüm düşürünce otomatik olarak windows update guncellıyor windows updateyi nasıl kapatabilirim
arkadaşım sen konuyu anlamadın galiba bu sürüm düşürmek için eski win10 sürümü indirmek isteyenler için bizde biliyoruz kendi sitesinden indirmeyi ama oradakisi güncel olanıwindowsun kendi sitesi daha iyi bilgisayarın donanmasını bozmaya gerek yok
oradakisi güncel ben eski sürümü verdiğim linkten indirdim 21H2 ye döndümmicrosoft kendi sitesinden indir
hee pardon yanlıs anladım konuyu win 10 u sürüm düsürmek için indiriyo sandımarkadaşım sen konuyu anlamadın galiba bu sürüm düşürmek için eski win10 sürümü indirmek isteyenler için bizde biliyoruz kendi sitesinden indirmeyi ama oradakisi güncel olanı
Post automatically merged:
oradakisi güncel ben eski sürümü verdiğim linkten indirdim 21H2 ye döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?