Onaylı Üye
bu yöntemi denedim fakat youtubeda anlatan kişi çok kötü anlattığı için eksikleri vardı başaramamıştım şimdi bu şekilde tekrar deneyeceğim teşekkürlerBuradaki konuyu inceleyin. Farklı bir sürüm olsa da sorununuzu çözecektir.
Herhangi bir Bilgisayarcıya gidip iso dosyası isteye bilirsin Genelde ayda 1 güncelleme yapılıyor flaslara Sürüm düşük ise Windows update ayarlarından 21H2(19044.1415) Bu güncellemeyi yapa bilirsinArkadaşlar merhaba,
Windows 10 21H2(19044.1415) sürümündeyim ama sürümümü düşürmek istiyorum internette olan videolara baktım fakat hiçbiri çalışmadı. Bildiğiniz yöntemler var ise yazarsanız çok sevinirim. Geçmek istediğim sürümün iso dosyası elimde.
geçiyor bilader bunu bilmiyorsan sen nası Windows admini sin ?Windows admini olarak söylüyorum, olduğun sürümden eski sürüme geçemezsin sadece üstlere çıkabilirsin. bunun çözümü ise, internette eski sürüm iso dosyası bulup temiz bir kurulumdur. Eğer bir şekilde düşürebilsen bile 3rd. programlar aracılığı ile büyük sorunlar yaşarsın.
iso ile gecebilir yada direk temiz formatEski sürüme geçmenin bir yolu sanırım yok. Komple eski bir sürüm için flash ile windows ayarlayıp format atabilirsin ama verilerin gidecektir sürüm düşürme diye bir şey yok maalesef
bi hata yapmışsındır belki bi üstünden geç bende eski bilgisayarıma yapmıştım internetten bakarak olmuştuArkadaşlar merhaba,
Windows 10 21H2(19044.1415) sürümündeyim ama sürümümü düşürmek istiyorum internette olan videolara baktım fakat hiçbiri çalışmadı. Bildiğiniz yöntemler var ise yazarsanız çok sevinirim. Geçmek istediğim sürümün iso dosyası elimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?