Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10 ve 11 arasında performans olarak fark var mı?
Bug, hata vs. diyenlere aldanma oradan buradan okuduklarıyla yorum yapıyorlar genellikle. Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım aynı şekilde arkadaşlarım da karşılaşmadı. Zaten 22H2 güncellemesiyle birlikte çoğu şey de değişti görsel, performans olarak.
Win 11 i kullandım bir ara. Bilgisayarım bırak sistem gereksinimlerini karşılamayı 2 katı falandı. yine de o akıcı hissi veremedi bana hani bir performans artışı beklentisi ile kurmuştum ama beni karşılayan tam bir rezaletti hayal kırıklığıydı. Sadece win10+Tema o kadar yine sana kalmış geçmek veya geçmemek ama bence win 11 tarafına geçmek için bir süre daha beklemeliyiz ki bir toparlasın kendini güncellemelerle falan
W11 ilk çıktığından oyunlarda performansı etkiliyordu fakat şimdi güncellemelerle sanırım düzelttiler ben de hala W10 kullanıyorum ve aklımda W11 geçme düşüncesi var.