Windows 10 vs Windows 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hacı win 11 de ben cok fazla eksik yasadim direkt 10a gectim memnunum

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ddr5 sisteminiz yoksa win 11 a geçmenizi önermem performans kaybı yaşarsınız

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
tpm denilen şey yüzünden win 11 de valo oynayamıyordum anakarta yokmuş heralde bunun dışında ise performans olarak hala win 10 daha iyi diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
win 11 kullanıyorum sisteminde sıkıntı yoksa öneririm gayet güzel şık bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
win 11 sistem gereksinimlerin karşılamıyorsa bilgisyarını kastırmana değmez

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Görünüş göze hitap eden olarak Windows 11 Oyun,Hız,Performans açısından Windows 10

Üye
2 HİZMET YILI
grafik tasarımcıysan flan 11 çok daha iyi görüntü olarak flan ama pcni zorlayabilir ama 10 daha az pcyi yorduğu için daha iyi performans verir

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Windows 11 ve Windows 10 arasındaki "daha iyi" olanın hangisi olduğu konusu, kişisel tercihlere, kullanım senaryolarına ve donanım gereksinimlerine bağlı olarak değişebilir. İşte her iki işletim sisteminin bazı özellikleri ve farkları:

Windows 11 Özellikleri:

1. Görsel Tasarım: Windows 11, yenilenmiş bir görsel tasarım sunar. Merkezde hizalanan görev çubuğu, yenilenmiş pencere düzenleri ve yepyeni bir Başlat menüsü gibi özellikler içerir.
  2. Daha İyi Pencere Yönetimi: Pencere yönetimi, Windows 11'de daha gelişmiş ve kullanıcı dostu hale getirilmiştir. Pencereleri yan yana yerleştirme, sanal masaüstleri kullanma gibi özellikler bulunmaktadır.
  3. Performans Geliştirmeleri: Windows 11, geliştirilmiş performans ve daha düşük sistem kaynaklarıyla daha iyi çalışma vaat eder.
  4. Dokunmatik ve Stylus Desteği: Eğer dokunmatik ekranlı bir cihaz kullanıyorsanız, Windows 11'in dokunmatik ve stylus desteği daha iyi olabilir.
Windows 10 Özellikleri:

1. Daha Geniş Uygulama Uyumluluğu: Windows 10, daha uzun bir süredir piyasada olduğu için daha fazla uygulama ve sürücü uyumluluğu sunabilir.
  2. Mevcut Stabilite: Windows 10, daha uzun süredir geliştirildiği için genellikle daha istikrarlı ve sorunsuz bir deneyim sunabilir.
  3. Daha Az Donanım Gereksinimi: Windows 11, belirli donanım gereksinimlerini karşılamayan eski cihazlarda çalışmayabilir. Windows 10, daha eski ve düşük özellikli cihazlarda daha iyi çalışabilir.
Sonuç olarak, Windows 11 ve Windows 10 arasındaki tercih, hangi özelliklerin size daha önemli geldiğine, hangi cihazı kullandığınıza ve nasıl bir kullanıcı deneyimi istediğinize bağlı olacaktır. Eğer mevcut cihazınızın Windows 11'in gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol ederek ve yeni özellikleri değerlendirerek bir karar verebilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
11 daha iyi bence özellikleri falan baya fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...