Onaylı Üye
Merhaba, bir süredir kullanıyorum. Başlarda oyundan bazen atıyordu. Sonrasında iki hafta boyunca oyundan atmadı. Bilgisayarı sıfırladım, Windows 10 22H2 kurdum. Scripti açar açmaz oyundan atıyor. Aynı oyuna tekrar bağlanıp ikinci çalıştırmamda sıkıntı yapmıyor. Hem pencere modunda hem de tam ekran modunda denedim. İkisinde de atıyor. Sebebi nedir? Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Her maç koridora 2-3 dakika geç gitmeme neden oluyor, ilk koridora varışımdan itibaren 2 levellik gap oyunu etkiliyor, faydadan çok zararı oluyor bazen.
Hocam çerçevesiz moda alıp dener misiniz ve bir de dx9 modu açık olsun lütfenMerhaba, bir süredir kullanıyorum. Başlarda oyundan bazen atıyordu. Sonrasında iki hafta boyunca oyundan atmadı. Bilgisayarı sıfırladım, Windows 10 22H2 kurdum. Scripti açar açmaz oyundan atıyor. Aynı oyuna tekrar bağlanıp ikinci çalıştırmamda sıkıntı yapmıyor. Hem pencere modunda hem de tam ekran modunda denedim. İkisinde de atıyor. Sebebi nedir? Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Her maç koridora 2-3 dakika geç gitmeme neden oluyor, ilk koridora varışımdan itibaren 2 levellik gap oyunu etkiliyor, faydadan çok zararı oluyor bazen.
Sanırım oyun başlamadan yükleme ekranında iken sc aktif etmeye çalışıyorsunuz.Bunun yerine yükleme ekranı geçip oyun başladıktan sonra enter tuşu ile sc'ti aktif ederseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır.
Enter'a oyun başladıktan sonra basıyorum zatenoyun başladıktan sonra enter tuşuna basarsan daha iyi olur bir de oynadığın bilgisayar kötüyse oynadığın heroya skin açma kapat benim eski pc de kostümü seçtiğimde oyun kapanırdı şimdilerde bi sıkıntısı yok
Ayarlarda hangi sekmede bulabilirim bu ayarı?Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak bende öyle olmuştu zamanında
Uygulamaya sağ tıklayıp özelliklerdenAyarlarda hangi sekmede bulabilirim bu ayarı?
Merhaba, bir süredir kullanıyorum. Başlarda oyundan bazen atıyordu. Sonrasında iki hafta boyunca oyundan atmadı. Bilgisayarı sıfırladım, Windows 10 22H2 kurdum. Scripti açar açmaz oyundan atıyor. Aynı oyuna tekrar bağlanıp ikinci çalıştırmamda sıkıntı yapmıyor. Hem pencere modunda hem de tam ekran modunda denedim. İkisinde de atıyor. Sebebi nedir? Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Her maç koridora 2-3 dakika geç gitmeme neden oluyor, ilk koridora varışımdan itibaren 2 levellik gap oyunu etkiliyor, faydadan çok zararı oluyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?