Windows 10 yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler son gelen büyük windows 10 güncellemesinden sonra başlat menüm çalışmıyor.Onun haricinde wifi,ses gibi ayarlar da açılmıyor alt menüden.Bir yardım ederseniz sevinirim

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden dediğin şeylerle ilgili programları sonlardır tekrar dene

veya tekrar görev yöneticisinden windows gezginini yeniden başlat

Üye
9 HİZMET YILI
Onu denedim olmadı kardeşim yinede sağol.Önceden de olmuştu advanced systemcareye düzelttirmiştim düzelmişti bir onu deneyeyim.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Daha önce geri yükleme noktası oluşturduysanız güncelleme öncesine dönüş yapabilirsiniz.

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
dün win8 geçtim.win10'da herşey hatalıydı başlat menüsüne tıklayınca gelmiyordu.win8'e geçmeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:
dün win8 geçtim.win10'da herşey hatalıydı başlat menüsüne tıklayınca gelmiyordu.win8'e geçmeni tavsiye ederim.

K0RAY'ın da dediği gibi eğer imkanın varsa 8'e geri geçmeni öneririm bazı sorunlar olabiliyor Win10'da.Onlar da yavaş yavaş düzeltilir fakat şimdilik Win8 kullanman daha iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
yildirimozew' Alıntı:
Onu denedim olmadı kardeşim yinede sağol.Önceden de olmuştu advanced systemcareye düzelttirmiştim düzelmişti bir onu deneyeyim.

kardesım bende de win 10 var son guncellemeyı bende yaptım ana sorun ekran kartını son sürümünü yüklemelisin yada tekrar yükle ayrıyetten gorev yonetıcısınden windows gezginini bul sag tıkla ve yenıden baslat de buyuk olcude sorununu cozecektır boyle bır arastırma yapmıstım bu gereknlerı yapman gerekır arada yıne sorun yaratıyor amma oturumu kapatıp tekrar actınmı duzelıyor bılgın olsun .....saygılar....

Üye
9 HİZMET YILI
Sağol kardeşim teşekkürler bir deneyeyim aylardır sürücü güncellemesi bekliyo yakınlarda yapcaktım zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...