Windows 10 yeniden başlatılmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim yazdıklarınızın hepsi konuya göre yanlış sorun biosta veya laptopun içinde biryerde değil systemexit regedit keyini bozunnca çıkmış ortaya
pc ye reset atıcam ya da reg keylerini düzeltmeye çalışıcam olursa yazarım.
masa üstüne bir kere tıkla sonra alt+f4 komutunu kullan bir pencere açılacak ordan hangi işlemi yapmak istiyorsan seç ve tamam a bas o işlem olucak orda yeniden başlat da var bilgisayarı kapat da var
kardeşim işte yeniden başlatınca bu yerde kalıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu da resmi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abi pc nin kendi güç tuşundan kapatmayı dene ben de de olmuştu büyük ihtimal sen bir yerden hile ararken bitcoin mining yapan bi hile yükledin çalıştırıncada böyle oldu yani çözüm en yakın zamanda format yoksa pc çöp olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
açık uygulama olmasına gerek yok bilgisayarın güç tuşlarının ne yapması gerektiğini değiştirebiliyorsun demekki sen oradan değiştirdin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lan l
abi pc nin kendi güç tuşundan kapatmayı dene ben de de olmuştu büyük ihtimal sen bir yerden hile ararken bitcoin mining yapan bi hile yükledin çalıştırıncada böyle oldu yani çözüm en yakın zamanda format yoksa pc çöp olabilir
kapanmıyo yada açılmıyo değil beşlat menüsünden yeniden başlat dediğim zaman yeniden başlatılıyor ekraında kalıyor anlatabildim mi?
Post automatically merged:

ama normal kapa
lan l
kapanmıyo yada açılmıyo değil beşlat menüsünden yeniden başlat dediğim zaman yeniden başlatılıyor ekraında kalıyor anlatabildim mi?
ama kapat dediğimde kapanıyor veya güç tuşuna bastığım zaman açılıyor onda sorun yok

beni
benimm btc ile işim yok daha 13 yaşındayım pc iyi virüs yok

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lan l

ama normal kapa

ama kapat dediğimde kapanıyor veya güç tuşuna bastığım zaman açılıyor onda sorun yok

beni

benimm btc ile işim yok daha 13 yaşındayım pc iyi virüs yok
yaş 28 diyo ama neyse :) hile indirdiysen diyorum btc kasan hileler var onlarda sıkıntı çıkabilir iyi oku oraları

Üye
5 HİZMET YILI
masa ustuyse acma dugmesınden veya acma dumesının yanında ufak bi duğme var ordan yapa bılırısn

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Başlat>Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma 'dan Bu bilgisayarı sıfırla kısmını kullanın. Devam ederse temiz kurulum yapmanız gerekli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...