Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Adamın ne dediği anlaşılmıyor kiDostum sorduğun soruyu bile anlamadım ki? Ne anlatıyorsun düzgün bir şekilde sakin olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.
kekyedim12
I NEED HELP, I AM USING THE HACK BUT THEY GIVE ME A LOT OF BAN, THERE IS SOMETHING I HAVE TO DO SO THAT THEY DO NOT BANE ME, I HAVE ENTERED WITH ANTI
AND STILL BANATED ME
pubg mobile browhich game?
pubg mobile bro
Bak win 7 sil win 8 yükle 10 yüklemem win 7 10 yükledimi kasar benim eski pc öyle oldubeyler win 7 deyim pubg lite hilesi için win 10 u yukluyordum. ayrı bir disk açtım vb herşey tmm ayrı diske yuklemek için flash veya usb m yok eğer anlamayanlar yazarsa report edicem.!!!
Hocam orada mısın?beyler win 7 deyim pubg lite hilesi için win 10 u yukluyordum. ayrı bir disk açtım vb herşey tmm ayrı diske yuklemek için flash veya usb m yok eğer anlamayanlar yazarsa report edicem.!!!
bir usb almanız gerekir.beyler win 7 deyim pubg lite hilesi için win 10 u yukluyordum. ayrı bir disk açtım vb herşey tmm ayrı diske yuklemek için flash veya usb m yok eğer anlamayanlar yazarsa report edicem.!!!
Hocam senin bunu sorgulaman gerekmiyor bu hile yapan kişileri ilgilendiren ve seni ilgilendiren bişey. Bunun üzerine pek gitmene gerek yok. Adam minimum 1803 sürüm gerekiyor diyorsa sende o sürüme yükselt, veya en son sürüm 2004'e yükselt.arkadaşlar kusura bakmayın yeniyimde acaba konuyla biraz alakalı neden win10 1803+ sürüm isteniyor sebebi ne? yani çoğu hilelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?