Üye
En kötü seri Windows10 serisi resmen rezillik 8.1pro dan 10a yükselttim pc resmen kafayı yedi ve geri dönemiyorum yardımcı olabilecek var mı
düşük sistem kullanıyorsan olabilirEn kötü seri Windows10 serisi resmen rezillik 8.1pro dan 10a yükselttim pc resmen kafayı yedi ve geri dönemiyorum yardımcı olabilecek var mı
kanka önemli şeyleri d ye at önce sonra yaz banaEn kötü seri Windows10 serisi resmen rezillik 8.1pro dan 10a yükselttim pc resmen kafayı yedi ve geri dönemiyorum yardımcı olabilecek var mı
düşük sistem kullanıyosan neden windows10 yükledn kiEn kötü seri Windows10 serisi resmen rezillik 8.1pro dan 10a yükselttim pc resmen kafayı yedi ve geri dönemiyorum yardımcı olabilecek var mı
windows7 memoryhackersda hileleri neredeyse açmıyor artık hileleri windows 10 a göre ayarlıyorlarhız ve performans bakmından en ıyısı 7 ama sıstem gereksınımlerı en yuksek olan 10 ama yavaslatıo
kardeş en iyisi format attır hem bilgisayarın rahatlarEn kötü seri Windows10 serisi resmen rezillik 8.1pro dan 10a yükselttim pc resmen kafayı yedi ve geri dönemiyorum yardımcı olabilecek var mı
resim at yardımcı olmaya çalıayımEn kötü seri Windows10 serisi resmen rezillik 8.1pro dan 10a yükselttim pc resmen kafayı yedi ve geri dönemiyorum yardımcı olabilecek var mı