Açık geliyor evet ama oyun haricinde kullanmanız sisteminizde sıkıntılara yol açabilir yani sürekli kullanım sıkıntılı olabilirKral yararlı olmuş ama otomatik olarak açık geliyor zaten ayar
bununla ilgili bir makale yayınlandı . GTX ekran kartları tam performans vermediği için bunun kapalı olması gerektiği hakkında ? Bilginize..Selamlar millet Windows 10'un son güncellemesi ile gelen özellikler arasında yer alan ve windows 10 da daha rahat oyun oynamamızı sağlayak olan bir modu tanıdacağım size bugün.
Adımları sırayla şu şekilde yapıyoruz ;
1. Başlat menüsünü açıyoruz
2. "Oyun Modu Ayarları" yazıyoruz
3. Açtıktan sonra burda size irekt olarak bir şalter tarzı buton gösterilecek
4. Açtıktan sonra aşağıdaki açıklamamı okuyunuz.
Evet tüm bunları yaptık peki BatuPvoHan0 bu bize ne kazandıracak ?
Hemen söylüyorum bu size oyunlarda ek FPS değeri kazandıracaklar dostlarım nasıl derseniz de şöyle açıklayalım;
Windows bir oyun .exe si açtığınızı gördüğünde arka plandaki tüm gereksiz yenileme/güncelleme yapan uygulamaları siz oyun modunu kapatana kadar kapalı tutacak,
ve bu da size ek FPS sağlayacak ve oyunları daha kaliteli ve akıcı oynayacaksınız.
Konumu okuduysanız ve dediğim şeyleri yaptıktan sonra ufak da olsa bir FPS artışı aldıysanız beni konu altından haber ediniz.
Teşekkür ederim. <3
anladım. normal kullanımda sıkıntı çıkardığını bilmiyoruk teşekkürler <3Açık geliyor evet ama oyun haricinde kullanmanız sisteminizde sıkıntılara yol açabilir yani sürekli kullanım sıkıntılı olabilir
GTX şu anda bunun üzerinde çalışıyor Windows bunu hiç bir ön sunum yapmadan ve tanıtmadan piyasaya sürdüğü için çoğu firma buna şaşkınlıkla baktı zaten ve şu anda hepsi kendi donanımlarına bunu destekleyen yazılımlar yüklüyor en yakın sürede bütün markalarda kullanılabilir hale gelecekbununla ilgili bir makale yayınlandı . GTX ekran kartları tam performans vermediği için bunun kapalı olması gerektiği hakkında ? Bilginize..
xbox olanmı ?Selamlar millet Windows 10'un son güncellemesi ile gelen özellikler arasında yer alan ve windows 10 da daha rahat oyun oynamamızı sağlayak olan bir modu tanıdacağım size bugün.
Adımları sırayla şu şekilde yapıyoruz ;
1. Başlat menüsünü açıyoruz
2. "Oyun Modu Ayarları" yazıyoruz
3. Açtıktan sonra burda size irekt olarak bir şalter tarzı buton gösterilecek
4. Açtıktan sonra aşağıdaki açıklamamı okuyunuz.
Evet tüm bunları yaptık peki BatuPvoHan0 bu bize ne kazandıracak ?
Hemen söylüyorum bu size oyunlarda ek FPS değeri kazandıracaklar dostlarım nasıl derseniz de şöyle açıklayalım;
Windows bir oyun .exe si açtığınızı gördüğünde arka plandaki tüm gereksiz yenileme/güncelleme yapan uygulamaları siz oyun modunu kapatana kadar kapalı tutacak,
ve bu da size ek FPS sağlayacak ve oyunları daha kaliteli ve akıcı oynayacaksınız.
Konumu okuduysanız ve dediğim şeyleri yaptıktan sonra ufak da olsa bir FPS artışı aldıysanız beni konu altından haber ediniz.
Teşekkür ederim. <3
Windowsun bazı sürümlerini bazı bilgisayarlar kaldıramamakta ama donanımının da güncel olduğundan emin olmanı isterim çünkü windowsu güncelleyip donanımlarını güncellemez isen bu zaten başlı başına bir hatadırMerhaba,
Windows sürüm güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayar da gözle görülür bir yavaşlama oluyor bu yüzden sürüm yükseltmekten korkar oldum . ram 16 gb rx580 ve ryzen 5 1600 kullanıyorum . Bu konuda herhangi bir bilginiz var mı ?
Saygılarımla.
Hayır XBOX başlı başına bir kullanıcı belası zaten XBOX'ı sildiğinizde de güzel bir sonuç alabilirsiniz bunu da oyun çubuğundan halledebilirsiniz çünkü oyuna girdiğinizde sağda çıkan XBOX çubuğu anlık olarak -30 FPS düşümüne yol açıyor ortalama tabi bu NET bir rakam DEĞİLxbox olanmı ?
bende o güncellemeyi bekliyorum bilgi dahilinde olalım ..GTX şu anda bunun üzerinde çalışıyor Windows bunu hiç bir ön sunum yapmadan ve tanıtmadan piyasaya sürdüğü için çoğu firma buna şaşkınlıkla baktı zaten ve şu anda hepsi kendi donanımlarına bunu destekleyen yazılımlar yüklüyor en yakın sürede bütün markalarda kullanılabilir hale gelecek
bu gelen güncelleme güzel olucağa benziyor.
Her güncelleme de güzel olacak deniyor cok eksik cıkıyor umarım sorunsuz olurbu gelen güncelleme güzel olucağa benziyor.
ben suan bir faydasını göremedimama oradan bi kaç ayar dha yapabiliyorsun istediğin oyun dosyasını ekleyip yüksek perforrmans tanıma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?