Süper Üye
Selamlar millet Windows 10'un son güncellemesi ile gelen özellikler arasında yer alan ve windows 10 da daha rahat oyun oynamamızı sağlayak olan bir modu tanıdacağım size bugün.
Adımları sırayla şu şekilde yapıyoruz ;
1. Başlat menüsünü açıyoruz
2. "Oyun Modu Ayarları" yazıyoruz
3. Açtıktan sonra burda size irekt olarak bir şalter tarzı buton gösterilecek
4. Açtıktan sonra aşağıdaki açıklamamı okuyunuz.
Evet tüm bunları yaptık peki BatuPvoHan0 bu bize ne kazandıracak ?
Hemen söylüyorum bu size oyunlarda ek FPS değeri kazandıracaklar dostlarım nasıl derseniz de şöyle açıklayalım;
Windows bir oyun .exe si açtığınızı gördüğünde arka plandaki tüm gereksiz yenileme/güncelleme yapan uygulamaları siz oyun modunu kapatana kadar kapalı tutacak,
ve bu da size ek FPS sağlayacak ve oyunları daha kaliteli ve akıcı oynayacaksınız.
Konumu okuduysanız ve dediğim şeyleri yaptıktan sonra ufak da olsa bir FPS artışı aldıysanız beni konu altından haber ediniz.
Teşekkür ederim. <3
Adımları sırayla şu şekilde yapıyoruz ;
1. Başlat menüsünü açıyoruz
2. "Oyun Modu Ayarları" yazıyoruz
3. Açtıktan sonra burda size irekt olarak bir şalter tarzı buton gösterilecek
4. Açtıktan sonra aşağıdaki açıklamamı okuyunuz.
Evet tüm bunları yaptık peki BatuPvoHan0 bu bize ne kazandıracak ?
Hemen söylüyorum bu size oyunlarda ek FPS değeri kazandıracaklar dostlarım nasıl derseniz de şöyle açıklayalım;
Windows bir oyun .exe si açtığınızı gördüğünde arka plandaki tüm gereksiz yenileme/güncelleme yapan uygulamaları siz oyun modunu kapatana kadar kapalı tutacak,
ve bu da size ek FPS sağlayacak ve oyunları daha kaliteli ve akıcı oynayacaksınız.
Konumu okuduysanız ve dediğim şeyleri yaptıktan sonra ufak da olsa bir FPS artışı aldıysanız beni konu altından haber ediniz.
Teşekkür ederim. <3