- Yasaklandı
Banlı Üye
Hocam şu anda Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum Sizce geçmeliyim ve neden?
Moderatörün son düzenlenenleri:
hocam oyun performansında win 11 daha iyi diyorlar senin pc nin ekran kartındaki bir sorundan dolayı donuyor olabilirBence geçme kendim win 11 kullanıyorum yaptıgıma pişmanım tekrar format at herşeyi yüklemekle uğraşmak istemediğim için mecbur kullanıyorum mesela oynadığım oyunlar sırasında birden bilgisayarım donuyor ve resset atmak zorunda kalıyor diğer türlü kendine gelmiyor kullandığım sistemde normal her türlü oyunu kaldırabilcek bir sistem ekran kartım iyi hiçbir şekilde sistemle alakalı bi sıkıntı olmuyor ancak bu durumu sıklıkla yaşıyorum
windows 10 tam olarak yerine oturmuş tam performans çalışan bir sistem. Problem yaşamassınız.Hocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden
En mantıklısını yapmıssın knkbeyler konuyu açana kadar 11 e geçmeye çok istekliydim ama mesajlarınızı okuduktan sonra win 10 da kalmak daha mantıklı geldi win 10 da kalacağım, teşekkürler.