Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win 11 kullanıyorum acayip memnunum fakat bazı oyun hileleri uyumlu değil. Örneğin arkadaşlarla wolftü giriyoruz adamlar çatır çatır hile açıyor fakat benim sistem win 11 olduğundan hile kullanamıyorum.
Hangi hileyi kullandığına bağlı, ama çoğu hile windows 11 ile uyumsuz. Hileden ayrı zaten windows 11 sorunlu bir işletim sistemi şimdilik 10'da kalmak en iyisi
bence henüz geçilmemeli bazı kişilerde sıkıntı yaratıro lol valorant yada başka oyunlarda zaten şuan fps açısından win10 oyunlarda daha iyi performans sağlıyo 1-2 sene daha beklenmeli bence
stabil bi kullanıcıysan win11 hem dizayn olarak hem de kullanış olarak daha güzel gelebilir. fakat hile kullanan ve çeşitli programlar kullanan biri isen win10'da kalman daha sağlıklı olacaktır. bazı programlar win11 için optimize edilmemiş oluyor, bu tarz probremleri müzik programlarında ve çeşitli grafik tasarım programlarında yaşadım. o yüzden win10'a döndüm.