Win11 kullanıyorum oyunlarda ve hileler de hiçbir sorunla karşılaşmadım ama Win10 da memnunsan geçmeni gerektirecek birşey yok. Yani geçsende geçmesende bir sorun ile karşılaşmazsın.Arkadaşlar genel olarak windows 10'dan çok memnunum ve hiç bir sıkıntı çekmiyorum, sizce win11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor siz ne dersiniz? Win11'e geçilmeli mi?
Win11 kullanıyorum ve memoryhackers üzerindeki bütün hileleri hemen hemen çalıştırabiliyorum.Win11 desteklemiyor maalesef hileler istersen geçebilirsin ancak hile kullanamazsın.
11 de hileler kullanilmiyor sanirim 10 gayet iyi ben script ivin 8/1 e gectim pc 10 desteklemez biraz eeski cunku bana sorarsan 10 da kalmalisin 11 gereksiz olur sistemin cok cok iyi degilse yani/Arkadaşlar genel olarak windows 10'dan çok memnunum ve hiç bir sıkıntı çekmiyorum, sizce win11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor siz ne dersiniz? Win11'e geçilmeli mi?
ramin düşükse önermem kanka ram usage cpu usage falan artıyor ama iyi bi bilgisayara sahipsen olabilirArkadaşlar genel olarak windows 10'dan çok memnunum ve hiç bir sıkıntı çekmiyorum, sizce win11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor siz ne dersiniz? Win11'e geçilmeli mi?
lpreborn malesef calismiyor demis birsuru arkadas ben oyle biliyorum.win 11 de hile kullanılımıyor diyenler ne yaşıyor win 11 kullanıyorum gayet düzgün stabil durumda hileler
w11 kullanıyorum gayette düzgün çalışıyor lpreborn yorum kasmak için yorum atmayınlpreborn calismiyor malesef
bulut sisteminde kastın ne tam olarak?windows 11 kullanıyorum windows 10 da kullandım hiç bir sorun yaşamadım tek deli eden tarafı windows 11 in bulut sistemi başka herhangi bir sorunu yok hem oyun olsun hem diğer aktiviteler olsun programlar olsun kullanışlı ben kullanıyorum özellikle müzikle uğraşanlar için harika cünki kayıt ses sitemi mükemmel işliyor ben acıkcası tafsiye ediyorum pc güclüyse bir sıkıntı yaşamazsınız kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?