Windows 10'dan Windows 11'e otomatik geçiş yapılması mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamünaleyküm. Bilgisayarım Windows 10 Pro'dan hiçbir işlem veya güncelleme yapmadığım halde Windows 11 Pro'ya geçti. Bu neden olabilir? Herhangi bir zararı var mıdır? Bunun için ek bir ücret alınması gerekir yani Windows 10 Pro'dan Windows 11 Pro'ya. Artı olarak bir key vs. şu anda Windows 10 Pro keyi Windows 11'de aktif. Bu nasıl olabiliyor? Benden başka bu sorunu yaşayan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bilgisayarı kapatırken güncelleme yap ve kapat yapmış olabilirsin veyahut evden birisi güncellediyse oda olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yanlışlıkla geçmeyi onaylamışsındır. Onaylamadan geçmez. Ücret talep etmez ama bir süre sonra ya key satın alman gerekicek veya kms kullanman gerekecek. Bazen denk geliyor hiç sorun yaşamadan kullanıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Otomatik güncelleştirme genelde açık oluyor. Ama Windows11 baya geliştirildi ve düzeltildi şuan gayet stabil.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
ücret almaz geçtigi için, Ben win11 kullaniyorum gayet memnunum win10dan daha güzel bence performansı falan arayüzüde güzel oyunlarda fps düşüsü yaşamiyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ayarlara girip otomatik olarak güncelleme seçeneğini kapatman lazım eğer win sürümün ***** idise zaten ***** win 11 yeklenecek yani her şey yolunda normal şey .

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Evet bendede olmuştu bende olduğunda ki terk fark kurmaya çalıştı ama işlemcim desteklemediği için kurmadı.
Windows 11'de nasıl oluyor bilmiyorum ama şu yöntemle eski haline geri getirebilirsin.
Bu bilgisayarı eski haline getir seçeneği ile getirebilirsin.
Microsoft'un kendi sitesinden windows 10 toolunu indirip kendin formatlayabilirsin.
bildiklerim bunlardı işinize yaradıysa ne mutlu bana.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
pc boştayken ekranda yazı cıktı büyük ihtimal belirli kısa bi dk veriyor. o sıra içinde onaylamazsan otomatik win11 kuruyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
güncelleme notlarından yanlışlıkla windows 11 pro ya geçiş bir güncelleme gelip yanlışkla güncelleye basmıs olma ihtimalın var mı acaba

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
otomatik olarak güncellenmiş sistem windows update üzerinden ve nasıl görmedin oda konunun farklı yönü

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
herhangi bir işlem yapılmadan otomatik geçiş mümkün değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...