Win 11 bazı oyunlarla uyumlu değil yani tavsiye etmiyorumArkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?
kanka ben kullanıyorum w11 şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim w10 dan çok bir farkı yok gözümdeArkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?
bence geçmeArkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?
windows 10 tam olarak yerine oturmuş performanslı bir sistemArkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?