Selamünaleyküm. Bilgisayarım Windows 10 Pro'dan hiçbir işlem veya güncelleme yapmadığım halde Windows 11 Pro'ya geçti. Bu neden olabilir? Herhangi bir zararı var mıdır? Bunun için ek bir ücret alınması gerekir yani Windows 10 Pro'dan Windows 11 Pro'ya. Artı olarak bir key vs. şu anda Windows 10 Pro keyi Windows 11'de aktif. Bu nasıl olabiliyor? Benden başka bu sorunu yaşayan var mı?
Yanlışlıkla geçmeyi onaylamışsındır. Onaylamadan geçmez. Ücret talep etmez ama bir süre sonra ya key satın alman gerekicek veya kms kullanman gerekecek. Bazen denk geliyor hiç sorun yaşamadan kullanıyorsun.
ücret almaz geçtigi için, Ben win11 kullaniyorum gayet memnunum win10dan daha güzel bence performansı falan arayüzüde güzel oyunlarda fps düşüsü yaşamiyorum
Ayarlara girip otomatik olarak güncelleme seçeneğini kapatman lazım eğer win sürümün ***** idise zaten ***** win 11 yeklenecek yani her şey yolunda normal şey .
Evet bendede olmuştu bende olduğunda ki terk fark kurmaya çalıştı ama işlemcim desteklemediği için kurmadı.
Windows 11'de nasıl oluyor bilmiyorum ama şu yöntemle eski haline geri getirebilirsin.
Bu bilgisayarı eski haline getir seçeneği ile getirebilirsin.
Microsoft'un kendi sitesinden windows 10 toolunu indirip kendin formatlayabilirsin.
bildiklerim bunlardı işinize yaradıysa ne mutlu bana.