Windows 10'mu Windows 7'mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Windows 7 İndirmek İçin
Rufus Programını Kullanabilirsin Tek Tıkla Yükleniyor

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Windows 7 İndirmek İçin
Rufus Programını Kullanabilirsin Tek Tıkla Yükleniyor

Rufus programının portablesini indirerek iso sunu rahat hazırlayabilirsin.
UEFI İstiyorsan CBR Bios yada UEFI İstiyorsan mbr seçebilirsin.
UEFI Desteklemiyor ise anakartın MBR Seçebilirsin.
Portable ne demek ? : Sadece 1 kere kullanmak anlamına geliyor bilgisayara kurmadan

UEFI Nedir?
UEFI’ye giriş yapmadan önce açılımından bahsedelim. Unified Extensible Firmware Interface demek olan UEFI, eskimiş olan normal BIOS’tan çok daha gelişmiş bir görünüme sahip. Hatta ilk baktığımızda sanki anakartın içerisinde bir işletim sistemi yüklüymüş ve biz bunu kullanıyormuşuz hissine kapılabiliyoruz.
ALINTIDIR

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Windows 10 çok kötü onun yerine Windows 7 kullanmanı öneririm ikisi arasında karar vereceksen , bende işletim sistemi olarak Windows 7 veya Windows 8.1 pro öneririm

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Win7 hızlı ama update yok artık

Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Birader şimdi sana ikisininde avantajını dezavantajını anlatim
Windows 7:iyi performans veriyor ve kullanışlı ama 10 senesini doldurduğu için microsoft yavaş yavaş desteğini kesiyor güvenliği kaldırdı windows 7'de güncelleme olmicak kormuma olmicak ama microsoftun verdiği korumada windows defender onunda pek bi yararı yok virüsü engelleme gibi bir performans gösteremiyor ve bu yüzden virüs koruması kullanıyoruz

Windows 10:Tablet modlu ve çok fazla microsoft uygulaması barındırıyor ve oyunda iyi deneyim sağlamıyor bide windows 10'u bir çok kullanıcı ercih etmiyor çünkü kendi kendine arka planda sürekli güncelleme yapıyor yaptığı güncellemeleri bide tekrar yapıyor durduramıyorsun bu durum performansa'da yansıyor windows 7'ye desteklerini kestikten sonra windows 10'a dönüş çok olucaklarını düşündüler microsoft ekibi ama beklentilerini karşılamadı çoğu kişi windows 7'de kalmaya devam etti bende şuan windows 7'i kullanıyorum windwos 10'da kullandım performans düşürdüğü için windows 7'ye geçtim yinede googlede araştırabilirsin windows 7'ye geçiceksende temiz 4Gb bir remi cmd ile yazarak windows 7 .iso dosyasını internetten indirip atabilirsin internet kafelerdede var ordanda bulabilirsin.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güncel bir sürüm istiyorsan daha az hata ile karşılaşmak istiyorsan win 10 dan şaşma , win 7 ye artık güncelleme gelmeyecek ve bazen saçma sapan hatalar verebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...