Windows 10'u eski sürüme nasıl döndürebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı lütfen yorum kasmak için yazmayın rapor ederim.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
linki görmezden gel başlığı yanlış anlamışım windows ayarlarından kurtarmaya gir windows .... sürümüne geri dön diye bir seçenek olduğunu göreceksin
Bilgisayar yeni o yüzden eski sürüm diye bişey yok hocam
Post automatically merged:

youtubede var reis rufus diye birşey ile yaptım ben en son
İso dosyasını flaş a yazdırdım boot managerden açtım sıfırdan kurulum yaptım sürüm yine güncel kafayı yiyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
windows 10 eski sürüm yüklemek istiyorum
attığım linkten win10 un istediğin sürümünü indir sonra rufusu indir isoyu flash belleğe yazdır bu kadar

Bilgisayar yeni o yüzden eski sürüm diye bişey yok hocam

İso dosyasını flaş a yazdırdım boot managerden açtım sıfırdan kurulum yaptım sürüm yine güncel kafayı yiyeceğim
doğru sürümü yazdırdığına emin misin yoksa yüklerken mi güncelledi ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
eger hali hazirdaki windows versionunu guncellemis ve guncellemeyi geri almak isteseydin direkt olarak windows ayarlarindan diledigin versiona geri donebilirdin fakat belirttigin gibi onceki herhangi bir version olmadigi icin ikinci posttaki arkadasin verdigi linkten istedigin versionu indirerek tekrar kurulum yapman gerekiyor.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Önceden istediğiniz gibiyde işletim sisteniniz hocam Sistem geri yükleme yap . Eğer suanki gibiyse internetten bir bak dosyasına kral

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum sanırsam sen valorant açmak için valorant hilesine uygun sürüm istiyorsun sana valorant hilesi için uygun sürüm buldum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayar sıfırlamadan yada geri yüklemeden yapabilirsin

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ayarlardan da windows güncelleme kaldırma var ordan o güncelleştirdiğini bulup kaldır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
windows 10 eski sürüm yüklemek istiyorum
öncelikle pc ye rufus programının en son sürümünü indiriyorsun sonra
win 10 pro iso dosyasını cd formatında indirip rufus proagramı üzerinden uefi tikini işaretleyip en az 8gb'lık bir flash belleğe kaydediyorsun sonrasında
pc'yi yeniden başlatıp bios menüsüne(bios menün hangi tuşla giriyorsan onla giriş yapmalısın) giriyorsun oradan sdd yada hdd takılı ise 1 numarada onları gösterecektir 1 numaraya taktığın falsh belleği takıp enter dedikten sonra otomatikman format işlemine başlayacaktır

not:eğer pc işlemcisi 6. nesil üstü ise uefi formatında 6.nesil altında eski bir pc ise
mbr formatında flash belleğe yazdırmalısın

Rufus_3.13.1730.png

sadece rufus programını kulanmak için video izlemen yeterli olur

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öncelikle pc ye rufus programının en son sürümünü indiriyorsun sonra
win 10 pro iso dosyasını cd formatında indirip rufus proagramı üzerinden uefi tikini işaretleyip en az 8gb'lık bir flash belleğe kaydediyorsun sonrasında
pc'yi yeniden başlatıp bios menüsüne(bios menün hangi tuşla giriyorsan onla giriş yapmalısın) giriyorsun oradan sdd yada hdd takılı ise 1 numarada onları gösterecektir 1 numaraya taktığın falsh belleği takıp enter dedikten sonra otomatikman format işlemine başlayacaktır

not:eğer pc işlemcisi 6. nesil üstü ise uefi formatında 6.nesil altında eski bir pc ise
mbr formatında flash belleğe yazdırmalısın

Ekli dosyayı görüntüle 71810
sadece rufus programını kulanmak için video izlemen yeterli olur
Teşekkür ederim hocam şimdi arkadşaın verdiği iso dosyasını indiriyorum daha sonra sizin dediğiniz işlemleri yapacağım umarım olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...