Orjinal lisans almak istiyorum fakat 40 liraya ya da 80 liraya s***lisans com veya he***burada gibi yerlerden alsam bu fiyata orjinal windows 10 pro verirlermi
daha ucuzları da var kanka ben aldım kullandım 1 yıl olacak sorun yaşamadım nasıl yapacağını anlatan biryerden alırsan senin için daha basit olur bi windows keyini giriyorsun birde cmd den bir şey yapıyordun hatırlamıyorum bunlar kişisel lisanslar olmadığı için bu şekilde ucuza satılıyorlar
Bu tarz ucuz lisansların olayı genellikle şöyle oluyor; zamanında windows 10'un yeni çıkacağı zamanlardı yanlış hatırlamıyorsam, windows 7 kullanan kullanıcıların lisanslarını windows 10 lisansına yükseltme şansları vardı, bu şekilde bu lisansları toplu olarak satın alıyorlar ve ucuza satabiliyorlar. Tabi dolandırıcı olma olasılığını da değerlendirmelisin.
10 tlye alacağın keyler oem edğil cmd ile windowsunu etkinleştir daha iyi googlede cmd ile windows etkinleştirm yazarak donanım ile ilgili forumlardan bilgi alabilirsin
Ucuz satılan lisans satın alıp lisans etkinleştirebiliyor ancak ucuz satılan tüm lisanslar yasal değildir. Birkaç aylar sonra otomatik lisans iptal edebilir çünkü korsanlar tarafından klonlanmış kaçak lisans tespit edilip lisansı iptal ediyor. sağaltı köşede lisans olmadığı uyarı gösteriyor lisans iptal edilen bilgisayara güncelleme vermiyor. Arkadaşımın 20 tlye lisans satın alldı lisans başarıyla etkinleştirildi. daha sonra lisans satan ilanı sildiği gördüm. 1 yıldır kullanıyor hiç sorunu olmadı ucuz ve az pahalı farketmez tüm lisanslar iptal etme şansı vardır.
Bu tarz ucuz lisansların olayı genellikle şöyle oluyor; zamanında windows 10'un yeni çıkacağı zamanlardı yanlış hatırlamıyorsam, windows 7 kullanan kullanıcıların lisanslarını windows 10 lisansına yükseltme şansları vardı, bu şekilde bu lisansları toplu olarak satın alıyorlar ve ucuza satabiliyorlar. Tabi dolandırıcı olma olasılığını da değerlendirmelisin.
Hocam dediğiniz doğru iyi bir yerden alırsanız ömür boyu geçerli J*** diye bir site var ben 2 keyimi de oradan aldım 3 - 4 yıl geçti hala da kullanıyorum.
Hocam dediğiniz doğru iyi bir yerden alırsanız ömür boyu geçerli J*** diye bir site var ben 2 keyimi de oradan aldım 3 - 4 yıl geçti hala da kullanıyorum.