Windows 10'un ucuz lisansları orjinal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Orjinal lisans almak istiyorum fakat 40 liraya ya da 80 liraya s***lisans com veya he***burada gibi yerlerden alsam bu fiyata orjinal windows 10 pro verirlermi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
siteden siteye değişik ama güvenli bir siteyse sorun çıkmaz ucuza alabiliyorlar kendileri ondan ucuza satıyorlar

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tabii ki siteden siteye değişir ben olsam güvenmezdim orjinalliğine

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
daha ucuzları da var kanka ben aldım kullandım 1 yıl olacak sorun yaşamadım nasıl yapacağını anlatan biryerden alırsan senin için daha basit olur bi windows keyini giriyorsun birde cmd den bir şey yapıyordun hatırlamıyorum bunlar kişisel lisanslar olmadığı için bu şekilde ucuza satılıyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
knk bir youtuber video yapmıştı alıyordu ve oluyordu bence al derim

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu tarz ucuz lisansların olayı genellikle şöyle oluyor; zamanında windows 10'un yeni çıkacağı zamanlardı yanlış hatırlamıyorsam, windows 7 kullanan kullanıcıların lisanslarını windows 10 lisansına yükseltme şansları vardı, bu şekilde bu lisansları toplu olarak satın alıyorlar ve ucuza satabiliyorlar. Tabi dolandırıcı olma olasılığını da değerlendirmelisin.

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İyice araştır eğer site güvenilir olduğuna inanıyorsan satın alabilirsin

Üye
10 HİZMET YILI
Siteden siteye değişir, canlı desteği ve müşteri hizmetleri olan bir siteden alırsan daha kolay iletşime geçersin.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
evet orjinal ama onların süresi var 1 yıl 2 yıl 3 ay 6 ay 9 ay gibi bende almıştım bi kaç ay sonra bi açtım sağ altta windows etkin değil

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
10 tlye alacağın keyler oem edğil cmd ile windowsunu etkinleştir daha iyi googlede cmd ile windows etkinleştirm yazarak donanım ile ilgili forumlardan bilgi alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kişisel lisans olmadığı için ucuza satılmakta herhangi bir sorun yaratmaz

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ucuz satılan lisans satın alıp lisans etkinleştirebiliyor ancak ucuz satılan tüm lisanslar yasal değildir. Birkaç aylar sonra otomatik lisans iptal edebilir çünkü korsanlar tarafından klonlanmış kaçak lisans tespit edilip lisansı iptal ediyor. sağaltı köşede lisans olmadığı uyarı gösteriyor lisans iptal edilen bilgisayara güncelleme vermiyor. Arkadaşımın 20 tlye lisans satın alldı lisans başarıyla etkinleştirildi. daha sonra lisans satan ilanı sildiği gördüm. 1 yıldır kullanıyor hiç sorunu olmadı ucuz ve az pahalı farketmez tüm lisanslar iptal etme şansı vardır.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu tarz ucuz lisansların olayı genellikle şöyle oluyor; zamanında windows 10'un yeni çıkacağı zamanlardı yanlış hatırlamıyorsam, windows 7 kullanan kullanıcıların lisanslarını windows 10 lisansına yükseltme şansları vardı, bu şekilde bu lisansları toplu olarak satın alıyorlar ve ucuza satabiliyorlar. Tabi dolandırıcı olma olasılığını da değerlendirmelisin.
Hocam dediğiniz doğru iyi bir yerden alırsanız ömür boyu geçerli J*** diye bir site var ben 2 keyimi de oradan aldım 3 - 4 yıl geçti hala da kullanıyorum.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
bạn nên tìm hiểu về nó trước khi mua

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...