pubg M sorunsuz çalışıyor hocam valorantta çalışmıyor muWindows 11 de çalışmıyor demişlerdi?
yani hocam pubgM de sorunsuz bir şekilde çalışıyor ben de çıkmaza düştüm sorayım dedimBahsettiğin hile Dworda ait ise hayır çalışmıyor dostum. Adam konuda belirtmişti zaten sadece windows 10 1607 den 20h2 sürümlerine kadar destekliyor. Windows 11 zaten hile konusunda berbat bi sistem.
Pubg mobile hilesi destekliyor zaten ama diğer hileleri desteklemiyor. Pubg mobile emulator olduğu için olabiliryani hocam pubgM de sorunsuz bir şekilde çalışıyor ben de çıkmaza düştüm sorayım dedim
anladım hocam teşekkür ederim yardımınızdan dolayıPubg mobile hilesi destekliyor zaten ama diğer hileleri desteklemiyor. Pubg mobile emulator olduğu için olabilir
herkes pürüz çıkartıyor diyor galiba window 10 a dönecceğimWindows 11 in hala sıkıntı çıkardığını biliyorum istersen bir dene
Windows 10 21H2 Kullanıyorum bende çalışmayacak yani?Valorant Dword konusuna bakarsanız eğer W11 desteğinin olmadığını göreceksiniz. Windows 10 x64 [1607-20H2] sürüm desteği bu şekildedir.
Bende aynısını kullanıyorum umarım sorun çıkmazWindows 10 21H2 Kullanıyorum bende çalışmayacak yani?
Aga sende hileyi kullanamıyon ki zatenvalorant hilesi çalışmıyor
hileyi kullanmıyorum win 11 de çalışmadığını yazıyor konuda.Aga sende hileyi kullanamıyon ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?