Onaylı Üye
Windows 11 22H2 Sürümündeyim Windowsu downgradelemek için Windows 11 21H2 Türkçe ISO lazım, hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
Hocam windows 11 in en düşük sürümü 22h2 diye biliyorum windows 10 a düşürmeniz gerekebilir.
Windows 11 22H2 Sürümündeyim Windowsu downgradelemek için Windows 11 21H2 Türkçe ISO lazım, hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
windows un sürümleri için toplu arşiv şeklinde bir website vardı şuan unuttum ama bulabilirsen tüm sürümleri mevcuttuWindows 11 22H2 Sürümündeyim Windowsu downgradelemek için Windows 11 21H2 Türkçe ISO lazım, hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
yukarıda paylaştımwindows un sürümleri için toplu arşiv şeklinde bir website vardı şuan unuttum ama bulabilirsen tüm sürümleri mevcuttu
win 10 a down at kankaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBu linkten windows sitesinde bugüne kadar paylaşılan bütün dosyları torrent olarak indirebilirsiniz not: 22000.xxx serisi 21H2 oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 87456
Post automatically merged:
Hocam onun iso dosyası yok anca win10 düşük ordan güncellemelerden çıkarsınWindows 11 22H2 Sürümündeyim Windowsu downgradelemek için Windows 11 21H2 Türkçe ISO lazım, hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
internetde fulindire bakWindows 11 22H2 Sürümündeyim Windowsu downgradelemek için Windows 11 21H2 Türkçe ISO lazım, hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
benim win 11 22h2 valo olmuyo yardımcı olabilir misinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBu linkten windows sitesinde bugüne kadar paylaşılan bütün dosyları torrent olarak indirebilirsiniz not: 22000.xxx serisi 21H2 oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 87456
Post automatically merged:
valorant radar hilesi Windows 10 x64 [1607-20H2] en fazla bu sürümü destekliyor dostum 1 sürüm üstünde bile çalışmaz ama private olan her sürümde çalışıyor ama malesef kulllanamazsın win11debenim win 11 22h2 valo olmuyo yardımcı olabilir misiniz
TechBench diye bir site vardı o siteden artık indirilmiyor.windows un sürümleri için toplu arşiv şeklinde bir website vardı şuan unuttum ama bulabilirsen tüm sürümleri mevcuttu
site adı artık tech bench değil yeni adrese taşındıTechBench diye bir site vardı o siteden artık indirilmiyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap'yi önerenler olmuş ama indirmesi biraz karışık.