11 i uzun zamandır kullanıyorum fakat 22h2 güncellemesini yapmakta kararsızdım yapmamaya karar verdim11 hızlıda sanki belli zamandan sonra bir yavaşlama söz konusu.
kral çalışan tek hile valo speed trigger bot başka yok dediğin gibihile kullanmıyorsan geç bro çünkü genelde win11 de çalışan bi hile görmedim.
genel olarak hileler çalışmıyor nadir çalışan hileler var ama ben pek oyun oynayıp hile kullanmadığım için bi sıkıntı yok zamanında wolftü için üye olmuştum foruma hile kullanmayıp takılıyorum öyle forumdaWindows 11 de hilelerde sıkıntı yaşarmıyız arkadaşlar deneyeniniz varmı
aktif olarak win 11 21h2 kullanıyorum 22h2 için herkes erken diyo hatta çoğu kişi win 11 için erken diyo bu yüzden 22h2 güncellemesini kurmayacağım ama genel olarak win 11 21h2 de bi problem göremedimBence geçme performansın düşer ve çoğu keklerde sorun yaşarsın desteklemiyor diye biliyorum 22h2 güncellemesini
pcde sorun olduğundan değil güncelleme gelmiş windows update gözüküyordu ama herkes 22h2 geçmemin iyi bir fikir olmadığını söylediği için güncellemeyeceğim win 11 21h2 memnunumyapma dostumm sorun yoksa pc de
так работает, как результат?Мой друг проверял у него работает.
hocam win 11 22h2 hileyi desleklemiyorWindows 11 22H2 güncellemesini kuran var mı? Performansı nasıl, kurmaya değer mi? Update gelmiş, kurmadım. Önce kullanan kişilerden fikir almak istedim, cevaplarsanız sevinirim.
kanka cogu hile 22h2 de calismiyo onerim 21h2Windows 11 22H2 güncellemesini kuran var mı? Performansı nasıl, kurmaya değer mi? Update gelmiş, kurmadım. Önce kullanan kişilerden fikir almak istedim, cevaplarsanız sevinirim.
hocam win 11 22h2 hileyi desleklemiyor
hocam açıkçası herhangi bi hile kullanmıyorum wolftü oynadığım zamanlar foruma kayıt olmuştum e şimdi wolftüde oynamıyorum sitede hilesi bulunan oyunlarıda oynamadığım için hile konusunda sıkıntım yok forumda sadece ortamı sevdiğim ve faydalı bulduğum içerikler vs olduğu için takılıyorum bir gün hilesi bulunan oyunları oynamaya karar verirsem o zaman değerlendiririm teşekkür ederimkanka cogu hile 22h2 de calismiyo onerim 21h2
Windows 11'den nefret ettim
şu an win 11 22h1 kullanıyorum sorun yok win 10 ile arasında pek fark yok sadece ikonlar ve bi kaç bişey daha zaten win11 win10 un modifiye edilmiş hali olduğu için problem yaşamadım başta biraz alışmak gerekiyo o kadar gündelik kullanımda sorun yok ben genelde single player oyun oynadığım için ve yazılımla uğraştığım için beni zorlamıyo ama hile konusunda win10 da gibi her hile çalışmıyor orası bi gerçekWindows 11'den nefret ettim f
f
Hile vs kullanıyorsan en güncel sürüme geçmeni önermem çünkü desteklemiyor çoğunluğuWindows 11 22H2 güncellemesini kuran var mı? Performansı nasıl, kurmaya değer mi? Update gelmiş, kurmadım. Önce kullanan kişilerden fikir almak istedim, cevaplarsanız sevinirim.
yapma hocam gerek yok hile kullanamazsınWindows 11 22H2 güncellemesini kuran var mı? Performansı nasıl, kurmaya değer mi? Update gelmiş, kurmadım. Önce kullanan kişilerden fikir almak istedim, cevaplarsanız sevinirim.