benim bildigim acilmiyo ama sen yine teknik destek'e sorUzun süredir geçmeği planladığım windows 11'e geçtim ama ne yazık ki artık lolde sc olayı tamamıyla bitmiş durumda scripti indirme yapıyor ya oyun donuyor yada oyundan atıyor sırf %appdata% 'ya config attım belki olur diye pek bir farkı olmadı bütün lpreborn için gerekli programları kurdum ama nafile win 11 de açabilen varsa yardımcı olabilir misiniz ?
kanka eğer imkanın varsa windows 10 pro geçmeni öneririm 11 de hileler çok iyi çalışmıyorUzun süredir geçmeği planladığım windows 11'e geçtim ama ne yazık ki artık lolde sc olayı tamamıyla bitmiş durumda scripti indirme yapıyor ya oyun donuyor yada oyundan atıyor sırf %appdata% 'ya config attım belki olur diye pek bir farkı olmadı bütün lpreborn için gerekli programları kurdum ama nafile win 11 de açabilen varsa yardımcı olabilir misiniz ?
ben win11 21h2 kullanıyorum 11 desteği yok scriptte bende ve bazılarında bir şekilde çalışıyor ama anlamadım ben deUzun süredir geçmeği planladığım windows 11'e geçtim ama ne yazık ki artık lolde sc olayı tamamıyla bitmiş durumda scripti indirme yapıyor ya oyun donuyor yada oyundan atıyor sırf %appdata% 'ya config attım belki olur diye pek bir farkı olmadı bütün lpreborn için gerekli programları kurdum ama nafile win 11 de açabilen varsa yardımcı olabilir misiniz ?
açabilirsen banada ulaşırmısın nasıl yaptıgınıUzun süredir geçmeği planladığım windows 11'e geçtim ama ne yazık ki artık lolde sc olayı tamamıyla bitmiş durumda scripti indirme yapıyor ya oyun donuyor yada oyundan atıyor sırf %appdata% 'ya config attım belki olur diye pek bir farkı olmadı bütün lpreborn için gerekli programları kurdum ama nafile win 11 de açabilen varsa yardımcı olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?