windows 11 i bayadır kullandığım için geri dön butonu kapalı hocam o yüzden öyle bir geri dönüş yapamıyorum videoda da onu anlatıyor yine de yardımın için teşekkür ederimÖnemli dosyalarını başka bir diske taşıyıp direkt temiz bir format atmalısın bence ama sen illa formatsız halletmek istiyorum diyorsan aşşağıda verdiğim videoyu kontrol edebilirsin.
Öyleyse formattan başka çare görünmüyor. Dosyalarını yedekleme fırsatın var ise yedekleyip temizinden format at.windows 11 i bayadır kullandığım için geri dön butonu kapalı hocam
öyle yapacağım galiba teşekkürler hocamÖyleyse formattan başka çare görünmüyor. Dosyalarını yedekleme fırsatın var ise yedekleyip temizinden format at.
yaptıktan sonra durumu paylaşır mısınöyle yapacağım galiba teşekkürler hocam
reis 20h2 sürümünü mü kuracaksınAynı sorunu bende yaşıyorum formattan başka bir çaresi yok hocam bugün işten sonra ilk işim format atmak olacak
Evet mantıklı 2. disk açıp hepsini oraya atarakVerilerini başka bir diske yedekleyip format atabilirsin.
öyle mi ben de format atacam mecbur napalım teşekkür ederim hocam bilgin içinAynı sorunu bende yaşıyorum formattan başka bir çaresi yok hocam bugün işten sonra ilk işim format atmak olacak
2. disk yok hocam mecbur formatlancakEvet mantıklı 2. disk açıp hepsini oraya atarak
internette biraz bakar mısın sanırım 2. disk oluşturabiliyoruzöyle mi ben de format atacam mecbur napalım teşekkür ederim hocam bilgin için
2. disk yok hocam mecbur formatlancak
o nasıl oluyor bakacağım teşekkürler hocaminternette biraz bakar mısın sanırım 2. disk oluşturabiliyoruz
Evet yardımcı olabilirsen inanılmaz mutlu olurumreis 20h2 sürümünü mü kuracaksın
bende bilmediğimden sana sordum kralEvet yardımcı olabilirsen inanılmaz mutlu olurum
valla o konu hakkında hiçbir fikrim yok nasıl hangi sürümü kullanacağım konusunda 21H2 kuruluyo galibareis 20h2 sürümünü mü kuracaksın
hocam baktım belli bir miktar karşılıyor enim ki 870MB falan açabiliyorum bu da benim isteğimi karşılamıyorinternette biraz bakar mısın sanırım 2. disk oluşturabiliyoruz
bütün hilelerin rahatça açıldığı 1909 sürümü için forumda bir konu açılmış nasıl kuracağımız dosyayı nerde alacağımız hakkinda eğer 1909 sürümünü kurcaksanız burdan adımları takip edin kralvalla o konu hakkında hiçbir fikrim yok nasıl hangi sürümü kullanacağım konusunda 21H2 kuruluyo galiba
nasıl bir bozulmadan bahsediyoruz hocamKimisi yapıyor oluyor kimisi mecbur format atıyor ama dönüş yapmak sistemin çalışma stabilizesini bozuyor bilginize
Takılmalar sürekli hata vermesi vs gibi hocamnasıl bir bozulmadan bahsediyoruz hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?