Arkanda
Ultra Üye
tamam çok teşşekür ederim geçmeyeceğim meraktan sordum peki performans düşürüyor ve exe oyunlarını açmıyor diye duymuştum doğru mu?Bir problem yok, geçen de arayüz olarak hoşuna gittiği için geçiyor yalnız hile kullanıyorsan ki buradaysan mutlaka kullanıyorsundur hileler daha çok win10 ile uyumlu ve windows10'dan bi fazlası ya da eksiği olduğu söylenemez.
Yok dostum niye açmasın oyunları lol, valo, cs-go, rainbow her şeyi oynuyoruz oyun açmama gibi bir problem yok ayrıca performanstan yana da sıkıntı yok benim beğenmediğim özelliği masaüstündeki sağ tık menüsü sırf o yüzden win10'a geri döndüm.tamam çok teşşekür ederim geçmeyeceğim meraktan sordum peki performans düşürüyor ve exe oyunlarını açmıyor diye duymuştum doğru mu?
Geçmeni önermem bazı oyunlarda kasıyo iyi bir ekran kartın olmasına rağmen windows 11 de kasan oyunlar vardı gta 5 lol cs go gibi yani çok 3 5 saat oynarsan kasıyordu ama keyif için değiştirmek istiyorsan denemende fayda var
tamam geçmeyeceğim zaten boş para diye düşünüyorumGeçmeni önermem bazı oyunlarda kasıyo iyi bir ekran kartın olmasına rağmen windows 11 de kasan oyunlar vardı gta 5 lol cs go gibi yani çok 3 5 saat oynarsan kasıyordu ama keyif için değiştirmek istiyorsan denemende fayda var
sosyal medyada öyle birşey duydum yalanmış o zaman teşşekürlerYok dostum niye açmasın oyunları lol, valo, cs-go, rainbow her şeyi oynuyoruz oyun açmama gibi bir problem yok ayrıca performanstan yana da sıkıntı yok benim beğenmediğim özelliği masaüstündeki sağ tık menüsü sırf o yüzden win10'a geri döndüm.
bende öyle düşünüyorum ya boş para win10 pro kullanıyorum efsaneBir artısını görmedim. Windows 10 zirvedir görüşüm.
vallaha öyle reis. Kütüphanedeki bilgisayarlar win 11 denedim biraz da makyajlı windows 10 gibibende öyle düşünüyorum ya boş para win10 pro kullanıyorum efsane
çok övdüler bana çok bomboşmuş ya hayalkırıklığıvallaha öyle reis. Kütüphanedeki bilgisayarlar win 11 denedim biraz da makyajlı windows 10 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?