Windows 11 geçtikten sonra uzak masaüstüne bağlanılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba, iyi akşamlar MH ailesi.
Windows 11 geçtikten hemen sonra sahip olduğum uzak masaüstü sunucuma bağlanmaya çalıştım fakat aldığım hatayı bir türlü çözemiyorum. Sebebi nedir, bilenler yardımcı olabilir mi?

aa.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
windows 11 de uzaktan erişim sıkıntılı çalışıyor eğer verdiği hataların hiç biri değil ise windows 11 den kaynaklanıyordur.

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
İp seç ayarinda sıkıntı olabilir ip yapilandirmadan ip ni sabit yap olmazsa statik ip geç belli bir ücretle

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kapanmış olabilir
kapanamaz makınem suan 6aylık satın aldım

İp seç ayarinda sıkıntı olabilir ip yapilandirmadan ip ni sabit yap olmazsa statik ip geç belli bir ücretle
makinem var dıyorum RDP baglanıyorum fakat hatayı bır turlu gecemeıyorum
statik ip vs bır alakası oldugunu dusunmuyorum normalde boyle bir hata alınca yapılanları teker teker yaptım fakat gene aynı hatayı almaya devam edıyorum.

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
teamwiwer isimli programı bilmiyorsan bir bakabilirsin onun harici bilmiyorum şahsen maalesef
teamviewer zamanın da kullandım fakat rdp tarzı bir sunucuya bağlanmak için kullanmadım nasıl kullanıyor yada kullanma imkanı sağlıyormu onu da bılmıyorum eğer bir fikrin varsa bana da yapmam gereken adımları gösterirsen çok sevnırım

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
bazı oyunlarda gereksız HWID banım oldugu ıcınde surum yukslettım o yuzden ve makıneme gırmem gerektı bazı aksaklıklardan dolayı fakat aktfi ama giriş saglayamıyorum
ismini tam olarak yazarsan minnettar kalırım :)
kanaa sye yaz youtube cıkıyro ısmı unput mıydı enpute mıydı neydı buladaım ya kanka biraz araştır bulursun onunda konsol arayuzu var işte iyi bir programdı

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanaa sye yaz youtube cıkıyro ısmı unput mıydı enpute mıydı neydı buladaım ya kanka biraz araştır bulursun onunda konsol arayuzu var işte iyi bir programdı
ismini tam olarak yada 1 2 kelıme ıle özetlersen daha rahat ulasabılırım
alternatıf bır yol ile makineye bağlanma şansım yok mu peki ?

Üye
4 HİZMET YILI
knk bilgisayar ı sıfırlamayı bi dene istersen bişey kaybetmiceksen eğer en azından denemiş görmüş olursun belki düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...