verdiği hataların hiçbiri değilse ne demek ?windows 11 de uzaktan erişim sıkıntılı çalışıyor eğer verdiği hataların hiç biri değil ise windows 11 den kaynaklanıyordur.
kapanamaz makınem suan 6aylık satın aldımKapanmış olabilir
makinem var dıyorum RDP baglanıyorum fakat hatayı bır turlu gecemeıyorumİp seç ayarinda sıkıntı olabilir ip yapilandirmadan ip ni sabit yap olmazsa statik ip geç belli bir ücretle
Tamam şey kullan makine bağlantısı var eee neysdi ismini unutum şeydi galba Ubuntu connectermiydi neyidkapanamaz makınem suan 6aylık satın aldım
ismini tam olarak yazarsan minnettar kalırımTamam şey kullan makine bağlantısı var eee neysdi ismini unutum şeydi galba Ubuntu connectermiydi neyid
bazı sebeplerden dolayı windows 11 e geçmem gerekti bir daha zor yani geçemem :/Bildiğim Üzere Windows 11 den dolayı oluyor Windows 10 a geçersen düzelir.
teamviewer zamanın da kullandım fakat rdp tarzı bir sunucuya bağlanmak için kullanmadım nasıl kullanıyor yada kullanma imkanı sağlıyormu onu da bılmıyorum eğer bir fikrin varsa bana da yapmam gereken adımları gösterirsen çok sevnırımteamwiwer isimli programı bilmiyorsan bir bakabilirsin onun harici bilmiyorum şahsen maalesef
kanaa sye yaz youtube cıkıyro ısmı unput mıydı enpute mıydı neydı buladaım ya kanka biraz araştır bulursun onunda konsol arayuzu var işte iyi bir programdıbazı oyunlarda gereksız HWID banım oldugu ıcınde surum yukslettım o yuzden ve makıneme gırmem gerektı bazı aksaklıklardan dolayı fakat aktfi ama giriş saglayamıyorum
ismini tam olarak yazarsan minnettar kalırım
ismini tam olarak yada 1 2 kelıme ıle özetlersen daha rahat ulasabılırımkanaa sye yaz youtube cıkıyro ısmı unput mıydı enpute mıydı neydı buladaım ya kanka biraz araştır bulursun onunda konsol arayuzu var işte iyi bir programdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?