Denedim, maalesef etkisi yok.Uyumluluk modunu Win sürümlerini değiştirerek dener misin ? bende de wolftü açılmadığında öyle açmıştım.
Eski Win sürümüne dönmelisin bence. Win11 daha yeni yeni geçilmeye başlanılan bir sistem olduğu için pek stabil olmayabilir. Umarım sorununu da çözersin. Esenlikle.Denedim, maalesef etkisi yok.
Because Windows 11 is not improved and there are a lot of bugsEski Win sürümüne dönmelisin bence. Win11 daha yeni yeni geçilmeye başlanılan bir sistem olduğu için pek stabil olmayabilir. Umarım sorununu da çözersin. Esenlikle.
Win11'den anlamıyorum. İnternette videoları vardır ordan bulabilirsin. Ben şu an Win10 kullanıyorum ve Win10'da eğer 10 gün içerisinde geri döneceksen Ayarlar bölümünde Win8.1'e dön diye bir seçenek var. Win11'de ayarlar bölümünde varsa oraya bi bak derim.Peki W10'a geri dönüş nasıl yapılabilir?
gf ekibinin döndüğü yanıtı paylaşabilir misin belki onun üzerinden yardımcı olabiliriz
Eski win sürümüne dön düzelir büyük ihtimalleHerkese merhaba. Windows 11 işletim sistemine geçtim ve Metin2 TR'yi açmıyor. Cheat koruma geliyor, sonrası yok. Açılmıyor. Steam ya da GF Client, ikisinde de geçerli.
Yapılabilecek her şeyi denedim. Güvenlik duvarını devre dışı bırak, bilgisayarında üçüncü parti hile yazılımı olmasın, ...
Hiçbiri fayda etmedi. GF Destek Ekibine ulaştım, benzer çözümleri denememi söylediler ve denedim. Lakin olumlu bir sonuç yok. Windows 11 ile alakalı olabilir diyorlar.
Windows 11 kullanıp bu problemi yaşayan ve çözebilen var mı?
(Not: PVP serverlar açılıyor.)
şöyle anlatayım uyumluluk ayarlarını gideri sonra çalıştır seçeneği seçtinmiHerkese merhaba. Windows 11 işletim sistemine geçtim ve Metin2 TR'yi açmıyor. Cheat koruma geliyor, sonrası yok. Açılmıyor. Steam ya da GF Client, ikisinde de geçerli.
Yapılabilecek her şeyi denedim. Güvenlik duvarını devre dışı bırak, bilgisayarında üçüncü parti hile yazılımı olmasın, ...
Hiçbiri fayda etmedi. GF Destek Ekibine ulaştım, benzer çözümleri denememi söylediler ve denedim. Lakin olumlu bir sonuç yok. Windows 11 ile alakalı olabilir diyorlar.
Yedeklemem mevcut ise win 10 a dönüş yapabilirsin dostumPeki W10'a geri dönüş nasıl yapılabilir?
Not: W10'dan 11'e geçiş yapalı 10 günü geçti.
valorantdada ilk aynı sorun vardı fakat şuan yok win 10 20h2 öneririm pcni hızlandırıyorHerkese merhaba. Windows 11 işletim sistemine geçtim ve Metin2 TR'yi açmıyor. Cheat koruma geliyor, sonrası yok. Açılmıyor. Steam ya da GF Client, ikisinde de geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?