Windows 11-Metin2 TR Açılmama Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad Pennywise
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Herkese merhaba. Windows 11 işletim sistemine geçtim ve Metin2 TR'yi açmıyor. Cheat koruma geliyor, sonrası yok. Açılmıyor. Steam ya da GF Client, ikisinde de geçerli.
Yapılabilecek her şeyi denedim. Güvenlik duvarını devre dışı bırak, bilgisayarında üçüncü parti hile yazılımı olmasın, ...
Hiçbiri fayda etmedi. GF Destek Ekibine ulaştım, benzer çözümleri denememi söylediler ve denedim. Lakin olumlu bir sonuç yok. Windows 11 ile alakalı olabilir diyorlar.
Windows 11 kullanıp bu problemi yaşayan ve çözebilen var mı?
(Not: PVP serverlar açılıyor.)

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Win11 e en erkne geçiş yapanlardan birisi olabilirim, her win güncellemesiyle denedim Mt2 oynamayı fakat hiç açılmıyor bende de ama sırf bir mt2 için win10 a geri formatlayacak değilim xd

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Özelliklerinden uyumluluk sürümünü windows 7 ya da 8.1 yapmanı öneririm.Eğer sorunun devam ederse pencereli ya da pencereli tam ekran 600x900 vb gibi çözünürlükte açman işe yarayabilir.

Mad Pennywise
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Üye
4 HİZMET YILI
Metin2 nin genel olarak win11 performansı çok kötü bende açılıyordu fakat 1-2 client dona dona. Windows10 da 30 client çatır çatır açabiliyorum. Fakat red ban / mevcut değil olayları yüzünden zevkim kaçtı. Win11 optimizasyonu doğru düzgün değil metin2 nin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...