Windows 11 performans etkiler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
It depends on your specific needs. If you are looking for a stable and mature operating system that will run most games smoothly, then Windows 10 is a good choice. If you are looking for a more modern operating system with new features that can improve your gaming experience, then Windows 11 is a good choice.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
10-20 FPS gibi devasa farklar söz konusu değil, en fazla 5 bilemediniz 6-7 FPS fark edebilir ki buda oyundan oyuna farklılık gösterir yani performans düşürmez bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Elbette aralarında bir performans söz konusu örneğin ben windows 11 kurduğumda fivem girdiğimde bir optimizasyon söz konusu oluyor fakat windows 10 geçtiğimde arada bir takılmalar oluyor bu işlemciden veya kasadan kaynaklı olabilir ama arada windows 11 kasmalar yapabiliyor ufak.

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Etkiler tabi her bilgisayarı kaldırmaz

Üye
2 HİZMET YILI
Cihazınız koruma özelliğini destekliyorsa bunda bir sakınca yok bilgisayar tanımlarının hepsini indirirseniz sorun yaşamazsınız.
Öncelikle, cihazınızın Windows 11'i destekleyeceğinden emin olmak için bu aracı kullanabilirsiniz.
checkit
honesty is best policy

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Performans olarak ben bir şey fark etmediğini öngörüyoruz fakat yaşadığım tek bir sıkıntı var w11 de bir günPIN inize ulaşılamadı diye bir hata aldım ve pin ayarlama tuşuna bastığımda yeni bir pin oluşturamadım PC yi sıfırlamak zorunda kaldım

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Bilgisayar a bağlı belli olmaz araştır ondan sonra yap

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Windows 11 is still not stable, your laptop may get hot and experience reduced performance.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
etkiliyor diye biliyorum en iyisi windows 7

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
I recommend windows 10 better for now becasue u will meet many problems on win 11 like many cheats and games will not work on this version so use win 10 for now its better

howard roark laughed
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
eğer kullandığın sistem kaldırıyorsa performansda sıkıntı yaşayacağını sanmam daha çok oyun oynuyorsan windows10 öneririm

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Windows 11, performansı etkileyebilecek birkaç faktöre sahip olabilir. Bunlar arasında, işletim sistemi gereksinimlerini karşılamayan eski bir bilgisayar kullanmak, yüksek CPU/GPU kullanımı gerektiren uygulamaları çalıştırmak, arka planda çalışan uygulamaların sayısını artırmak ve daha fazlası yer alabilir.
Lakin cihazın ortalama ve üzeri ile ağam şağam bir değişkenlik farkedilmez.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
windows
Windows 11, Windows işletim sisteminin bir sonraki sürümüdür ve Microsoft'un geliştirdiği yeni özellikler ve tasarım değişiklikleri içermektedir. Ancak, performans etkileri hakkında kesin bir değerlendirme yapabilmek için Windows 11'in çıkış tarihinden sonraki güncel verilere ve kullanıcı deneyimlerine ihtiyaç vardır.

Genel olarak, Windows işletim sistemi güncellemeleri yeni özellikler eklerken bazen sistem gereksinimleri değişebilir ve bazı sistemlerde performans değişiklikleri gözlenebilir. Özellikle daha eski veya düşük donanımlı bilgisayarlarda yeni işletim sistemleri bazen daha yüksek sistem gereksinimleri nedeniyle daha yavaş çalışabilir.

Eğer Windows 11'i kullanmayı düşünüyorsanız, öncelikle sisteminizin Windows 11'in gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol etmek önemlidir. Microsoft'un resmi web sitesinde Windows 11'in sistem gereksinimleri belirtilmiştir. Ayrıca, güncelleme sonrası performans değişikliklerini incelemek ve kullanıcı deneyimlerini gözlemlemek de faydalı olabilir.

Unutmayın ki, herkesin deneyimi farklı olabilir ve performans etkileri kişisel donanım ve yazılım konfigürasyonuna bağlı olarak değişebilir. Eğer mevcut sisteminizde performans kaybı yaşarsanız, optimizasyon yöntemleri veya güncellemelerle bu sorunları çözebilirsiniz.
10 22h2 is much saafer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...