d3 Σ x2
Süper Üye
w11 key w11 için geçerli hocam w11 e tekrar geçmeniz durumunda tekrardan aktif edebilirsiniz ama w10a geçerseniz yeni bir key almanız lazımBaşlığı tam olarak nasıl açacağımı bilemedim size bir sorum var lol hilemiz win 11 de çalışmıyor haliyle bende hilesiz oynamaktan sıkıldım o yüzden win 10 a geçiş yapmak istiyorum ama ben bir siteden oem key aldım hala duruyor mailimde key ben bunu bilgisayarımda aktifleştirdim ben şimdi win 10 a geçiş yaptığımda tekrardan 11 pro yükseltmek istersem eğer sıkıntısız bir şekilde lisansı aktifleştirecek mi ve win 10 a geçiş yaptığımda 11 pro oem keyi win 10 da etkin olucak mı
update windows and then tryI didn't know how to open the title exactly, I have a question for you lol Our cheat doesn't work in win 11 so I'm tired of playing without cheats so I want to switch to win 10, but I bought an oem key from a site, it's still there, the key in my mail I activated it on my computer, now I switch to win 10 If I want to upgrade to 11 pro again when I do it, will it activate the license without any problems and will the 11 pro oem key be active in win 10 when I switch to win 10?
Hocam peki 11 e geçiş yapınca direkt aktif oluyor mu yoksa oem keyi tekrar yazmam mı gerekiyor mail kaybolmasın diye güvenceye alıcam ona görew11 key w11 için geçerli hocam w11 e tekrar geçmeniz durumunda tekrardan aktif edebilirsiniz ama w10a geçerseniz yeni bir key almanız lazım
Sen ne olur ne olmaz yedeğe al güvende dursun w11 e geçince genelde orijinal sitesinden indirince windows'u aktif etmen gerekiyor formattan sonra dediğim gibi hocam güvende dursun kaydet bir yere flash olur telegramda olur kendine mesaj gönderirsin veya wp falan fark etmez yedekle yani bi yereHocam peki 11 e geçiş yapınca direkt aktif oluyor mu yoksa oem keyi tekrar yazmam mı gerekiyor mail kaybolmasın diye güvenceye alıcam ona göre
21h2 de çalıştırıyor benim ki 22h2W11 de hiçbirşekilde çalışmıyormu acaba sürüm farkı falan ben anlamadım illa windows10 da mı çalıştırmamız gerekiyor
hocam peki sürümü 22h2 den 21h2 ye nasıl indiricem bi bilgin var mı internetten kurtarmadan geri dön seçeneğine tıklayınca geri sürüme döndürebiliyor ama o seçenek bende kapalı ''bu seçenek artık bu bilgisayarda mevcut değil'' diyorSen ne olur ne olmaz yedeğe al güvende dursun w11 e geçince genelde orijinal sitesinden indirince windows'u aktif etmen gerekiyor formattan sonra dediğim gibi hocam güvende dursun kaydet bir yere flash olur telegramda olur kendine mesaj gönderirsin veya wp falan fark etmez yedekle yani bi yere
g to youtube and search windows 11 activation keySir, when I switch to 11, does it become active directly or do I have to retype the oem key, I will secure it so that the mail is not lost.
site mesajındaYeniden key alman lazım knk düşürme yaptığında key geçmiyor yükseltme yapsan key geçerdi
11 den 10 geçtiğimde key istiyor mu ?Windows 10 OEM Dijital lisans aldıysan win11'e tekrar geçtiğinde etkinleştirir sorun olmaz çünkü 10'dan 11'e geçişler ücretsiz ve alternatif bir key gerekmiyor bende win11'e geçtiğimde herhangi farklı bir key girmedim otomatik etkinleştirmişti win11'i sadece hile durumlarından geri 10 a döndüm.
hocam aslına bakarsanız win 11 de 21H22 sürümünde çalışıyor win 10 geçmek istiyorsanız key almak gerekiyorBaşlığı tam olarak nasıl açacağımı bilemedim size bir sorum var lol hilemiz win 11 de çalışmıyor haliyle bende hilesiz oynamaktan sıkıldım o yüzden win 10 a geçiş yapmak istiyorum ama ben bir siteden oem key aldım hala duruyor mailimde key ben bunu bilgisayarımda aktifleştirdim ben şimdi win 10 a geçiş yaptığımda tekrardan 11 pro yükseltmek istersem eğer sıkıntısız bir şekilde lisansı aktifleştirecek mi ve win 10 a geçiş yaptığımda 11 pro oem keyi win 10 da etkin olucak mı
hocam benim sürüm 22h2 21h2 ye çevirmeyi bilmiyorum birazcık bakındım burda bana cevap veren arkadaşlara da sordum ama hiç biri geri dönüş yapmadıhocam aslına bakarsanız win 11 de 21H22 sürümünde çalışıyor win 10 geçmek istiyorsanız key almak gerekiyor
güncelleştirmeyle mi geçtin 22H2 ye21h2 de çalıştırıyor benim ki 22h2
hocam peki sürümü 22h2 den 21h2 ye nasıl indiricem bi bilgin var mı internetten kurtarmadan geri dön seçeneğine tıklayınca geri sürüme döndürebiliyor ama o seçenek bende kapalı ''bu seçenek artık bu bilgisayarda mevcut değil'' diyor
Evetgüncelleştirmeyle mi geçtin 22H2 ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?