yukseltmek ıstersem denıcemSistemi 4GB Ram olanlar
Bios Legacy olup TPM 2.0 Özelligi desteklemeyenler için windows 11 kurulumu
rufusun windows 11 ile beraber çıkarttıgı yeni özellik ile rufus artık bu windows 11'in sistem gereksinimleri ve tpm uefi desteği kısıtlamasını bypass edebiliyor
bunu nasıl yapacagız diyorsan başlamadan önce söylemem gereken şey sıfır kurulum içeriyor yani tüm verileriniz silinecektir bundan oluşacak verilerin kaybolmasından oluşacak sorumluluklarının hiç birisini kabul etmiyorum
ozaman başlayalım
ilk olarak microsoftun resmi sitesindne windows 11 iso kalıbında ki dosyayı indiriyoruz
2 rufusun resmi sitesinden rufusun son sürümünü indiriyoruz
indirdigimiz iso kalıbında ki dosyayı rufuse okutuyoruz ve biosumuz legacy bios ise mbr seçiyoruz eğer uefi ise gpt de durması yeterli başka hiç bir ayarla oynamamıza gerek yoktur
ve başlat diyoruz başlat dedigimizde bir kutucuk geliyor
buradan sisteminize göre kutucukları işaretlemeniz yeterlidir
Ekli dosyayı görüntüle 78533
kullanabilirsin fakat saglıklı performanslı şekilde kullanamazsın senin için win 7 32 bit veya xp 32 öneririmbenim pc 2 gb ram'e sahip ben kullanamayacak mıyım
Ayarlar > Kurtarma > Önceki sürüme geri dönyapıcam ama hocam w10 a geri dönüş seceneği varmı beğenmessem geri döndürürüm
windows 11 simülatör buradan konuya gidebilirsinbu takitkik güzel bi sürü şey denedim bunu da denicem ama önce başka konuda win11 simulatör varmış onu denemek istiyorum
Bence son sürüm windows kurmaya pcnin gücü yetmiyorsa gerek yokSistemi 4GB Ram olanlar
rufusun windows 11 ile beraber çıkarttıgı yeni özellik ile rufus artık bu windows 11'in sistem gereksinimleri ve tpm uefi desteği kısıtlamasını bypass edebiliyor
bunu nasıl yapacagız diyorsan başlamadan önce söylemem gereken şey sıfır kurulum içeriyor yani tüm verileriniz silinecektir bundan oluşacak verilerin kaybolmasından oluşacak sorumluluklarının hiç birisini kabul etmiyorum
ozaman başlayalım
ilk olarak microsoftun resmi sitesindne windows 11 iso kalıbında ki dosyayı indiriyoruz
indirdigimiz iso kalıbında ki dosyayı rufuse okutuyoruz ve biosumuz legacy bios ise mbr seçiyoruz eğer uefi ise gpt de durması yeterli başka hiç bir ayarla oynamamıza gerek yoktur
pc çöktü sad D:Sistemi 4GB Ram olanlar
ozaman başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?