Windows 11 sürümüne geçmeli miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
windows11 e geçiyimmi sizce daha beta meta diyolar ama:samaroglan:

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herşey tam oturduğunda geçmelisin windows 11'e

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Windows 11 şuan beta çalışmasında olduğu için her 2 haftada bir tekrardan bir windows kurar gibi güncelleştirmen gerekecek ve sürekli buglar oluşacaktır, benim tavsiyem tam sürüm yayımlanmadan kullanmamanızdan yana.

Üye
4 HİZMET YILI
Windows 11 daha hazır bir sürümü bulunmadığından bence kullanma.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windows 11'e geçiş yaptım fakat ekran kartım windows'un yeni sürümünü tanımadı ve devre dışı kaldı. Bana kalırsa tam optimizasyonu beklemelisin.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mevcut lisanslı win10 var ise beklemeni tavsiye ederim. Tam sürümü yayınlandığında ücretsiz geçiş sağlanacak. Test için yayınlanan sürümler çok kararsız.

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eski anakartlara felan kurulabilir mi acaba tpm 2.0 gerektiği söyleniyor da ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yanlış bilmiyor isem şu anda resmi bir şekilde Windows 11 yayınlanmadı.Bir çok platform üzerinden Windows 11 çıkartıldı.Fakat hiç birine güvenme.İzlediğim bir kaç yerli ve yabancı videolarda çökme,donma,mavi ekran vb. durumlarla karşılaşma oranın çok yüksek.

WoW Dev
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yanlış bilmiyor isem şu anda resmi bir şekilde Windows 11 yayınlanmadı.Bir çok platform üzerinden Windows 11 çıkartıldı.Fakat hiç birine güvenme.İzlediğim bir kaç yerli ve yabancı videolarda çökme,donma,mavi ekran vb. durumlarla karşılaşma oranın çok yüksek.
Windows 11 geçmek isteyene resmi bir şekilde yayınlandı ''BETA PRE'' için bilgine olsun.

Öncelikle ilk test edenlerden biriyim 11 e geçmek şuan için çok saçma bazı arkadaşlar ben geçtim bir şey yok dese de aslında bir çok hata var bunları ilk günlerde pek görmeseniz bile 1 2 hafta içinde göreceksiniz ve çileden çıkacaksınız şuan dediğim gibi beta aşamasında ve baya yol kat etmesi gerekiyor win10 ilk nasıl çıktı ise aynı mevzu 11 betada da var tavsiyem ilk büyük güncellemeden sonra geçmek.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
tam surumu eklenmemıs deneme asamasında olan hıc bı seyı alma hocam

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şuan zaten tam sürümü bülmanız imkansız . Sadece Beta mevcut ki zaten onda da hatalarla karşılaşmanız normal , adamlar zaten aldığınız hataları düzeltmek için betayı yayınlıyor. Test kullanıcısı olmicaksanız boş yere yüklemeyin derim.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence henüz bekleyin tam sürümü yayınlansın üzerinden biraz geçsin kullanıma o zaman başlayın

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yorum yapanlar bilgisizice yorum yapıyor ama sana hem diğer kullanıcılardan hem kendimden yola çıkarak kısa bir not düşeyim son karar yine sende :

Bilgisayarını kullanma amacın OYUN ve HİLE değilse İndirip kurmanı ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
12 yıllık makine Portable ssd ile tam 4 saniyede boot ediyor normalde 10-15 hdd ile yaptığımda 30-50 arası sürüyordu normal veya m2 bile değil bak portable ssd ile 4 saniye makineyi inanılmaz hızlandırıyor ancak hâla geliştirmede olduğu için bloodhunt , Valorant gibi oyunlarda bazen açmıyor problem çıkartıyor , bazı oyunların da hile yazılımlarını desteklemiyor ama Montaj , Crop , Video edit , fotoğraf edit vs.vs. veya Ofis programları , Yerel sunucular (xamp,visualstudio İİS) veya kod derleyicileri gibi Oyun ve Hile değil de İş hayatı ve Hobi'ye yönelik şeylerde hız artışı da sağlıyor.

Eğer Valorant bağımlısı biri değilsen ve diğer oyunlarda da hile yapmıyorsan sana Windows 11'i yüklemeni şiddetle öneririm eski makinası olanlar için de geçerli bu cümlem Bilgisayardan anlamayan biri bile dümdüz tuş'a basıp ekrana bakarak Windows 11'in hız aşırtma olayını fark edebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Şuan geçmen sıkıntı olabilir çünkü PC programları win.10 göre çıkıyor şuan win.11 destekli programlar yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence hayır. daha tam olarak eksıklıklerı oldugunu dusunuyorum bır kaz guncelleme daha gonderdıkten sonra 11 e gecebılırsın

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
önermiyorum çünkü şuan aşırı fazla hatalarla dolu ve birçok arkadaşım geri win10 a geçtiler

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Windows 11'de çok hata kalmadı Kararlı sürümler çıktı yorum yapanlar ezbere konuşuyor da tekrarlıyorum OYUN'larda performans artışı sağlıyor güncel hileler zaten Win11 destekliyor desteklemeyenler'de yapımcıların üşengeçliğine geldiğinden win11'de daha geniş ve olağan bir kütüphane var tekrarlıyorum Windows 11'e geçmeni öneririm özellikle Orta derece ve İleri düzey bir sisteme sahipsen Performans artışı çok fazla şekilde gözle görülür olacak win10'a kıyasla tüy gibi hissedeceksin 11'De resmen Ghost-Spectre'nin modlanmış Lite Windows'ları gibi daha modern ve hata'dan arınmış hali gibi ayrıca Update gibi bir ayrıcalığın oluyor hani

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayır Windows 10 şuanda her yönden oyun açısından çok rahat ve kullanışlı kalmaya devam edin bence bir süre sonra hep beraber geçeriz

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam asla öyle bir hataya geçme steam oyunlarında bile hata verip kapatıyor oyunları daha tam olarak stabil değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...