Çözüldü Windows 11 Valorant Açılmama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Windows 11 Kullanıma Geçtim Valorantta tmp diye bir hata almaya başladım biosdan bir ayarı açmam gerektiği ve daha sonra düzeleceği yazıyordu yaklaşık 20 ayrı video izleyip çözümle ilgili herşeyi denedim biosdan ayarıda açtım ama hiçbir düzelme olmadı ana kartım msi x570 gaming plus

Çözüm
Hocam Windows 11 henüz stabil değil, her yeni işletim sistemi sürümü en az 1 sene bug ve hatalarla dolu olur. Eğer çok önemli değilse W10 sürümüne düşürmenizi tavsiye ederim.

VALO.png

TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot'u aktif etmeniz gerektiği yazıyor burada. Yalnızca TPM'yi aktif etmeniz yetmez.
Yine de sorun çözülmezse downgrade yapmanız naçizane tavsiyemdir. Başka çözüm yok.
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Windows 11 Kullanıma Geçtim Valorantta tmp diye bir hata almaya başladım biosdan bir ayarı açmam gerektiği ve daha sonra düzeleceği yazıyordu yaklaşık 20 ayrı video izleyip çözümle ilgili herşeyi denedim biosdan ayarıda açtım ama hiçbir düzelme olmadı ana kartım msi x570 gaming plus
ana kartın ve ekran kartın gayet iyi bende bu sorun ile karşılaştım çareyi win 7 prof yükleyerek çözdüm maalesef.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam win11 de çok fazla bug var. Bugun valoyu çözersiniz yarın farklı bir oyunda çözülmeyen hatalar alırsınız. Win Upgrade beklemek zorunda kalırısınz. o yüzden benim önerim eğer yolun başındaysanız W10 Pro kurmanızdır.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam Windows 11 henüz stabil değil, her yeni işletim sistemi sürümü en az 1 sene bug ve hatalarla dolu olur. Eğer çok önemli değilse W10 sürümüne düşürmenizi tavsiye ederim.

VALO.png

TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot'u aktif etmeniz gerektiği yazıyor burada. Yalnızca TPM'yi aktif etmeniz yetmez.
Yine de sorun çözülmezse downgrade yapmanız naçizane tavsiyemdir. Başka çözüm yok.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...