Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişiden kişiye göre değişir Windows 11 22H2 sürümü de güncellemelerle birlikte birçok hatayı düzelttiler çok tatlı bence ben olsam W11 22H2 sürümüne geçerdim W10'dan geçince çağ atlamış gibi oluyosun
Win 11 tam anlamıyla tamamlandığında kullanılmaya başlandığında çok iyi olacak bence ama sanki şuan tam olmamış gibi geliyor performans ve uyumluluk açısından ilerleyen zamanlarda kullanılabilir.
ben ikisini aynı pcde kullanıyorum duruma bağlı. eğerki hileyle fln uğraşmıyorsan win 11 kullan derim githubdan da win optimizer var onu indirirsin oyunlarda fps düşüşünde olmaz
performans olarak yeni çıkan bi sistemi kullanmak bana göre yanlış ama gösteriş tema vs daha çok kaliteli ben alıştığım şeyden vazgeçemiyorum pek o yüzden win10 çok iyi ayrıca çoğu programı hata almadan kullanabiliyorsun win11de daha adapte olmayan bir çok yazılım var
win 11 deneme şansım oldu kullandım bir süre ama çok fazla hata vs. vardı kullandığım zaman en basiti valorant açamıyordum ve bazı programları ama teması falan çok hoş orası ayrı ama windows 10 candır